Harper's Bazaar Srbija

Otkrijte čari antičkog Rima na proslavi 11. rođendana šoping centra Stadion

Od Stadiona do Rima.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na nezaboravnu proslavu 11. rođendana šoping centra Stadion koji će se održati od 20. do 28. aprila! Ove godine, pripremili smo za vas putovanje kroz vreme pravo u antički Rim u okviru interaktivne izložbe KIDS IN ROMAN EMPIRE.

Zamislite sebe kao hrabre Rimljane dok se zabavljate oblačeći se u autentične kostime, slušajući priču o Romulu i Remu, osnivačima Rima, istražujući tajne rimske vojske i bitaka. Naučite kako da računate kao Rimljani uz tajanstvene brojeve Rimskog carstva i istražite remek-dela antičkog Rima poput Koloseuma i mitskih gladijatora.

Uz to, pridružite nam se u stvaranju rimske umetnosti – pravljenju skulptura, slika i mozaika, dok upoznajemo i bogove poput Merkura i Venere. Nakon uspešno završene avanture, dobićete diplomu kao priznanje za vaše znanje o antičkom Rimu.

Ali to nije sve! Za odrasle posetioce, pripremili smo posebne popuste 27. i 28. aprila kako bi uživali u proslavi na poseban način.

To nije kraj iznenađenjima! Svi posetioci šoping centra Stadion koji ostvare kupovinu u vrednosti od 2000 RSD ili više imaju šansu da osvoje NEZABORAVNO PUTOVANJE u RIM za celu porodicu!

Pridružite nam se u proslavi, stvorite nezaboravne uspomene i učite kroz igru i zabavu! Takođe, imaćemo i dva posebna giveaway-a kao dodatni poklon za sve one koji nas prate na društvenim mrežama @stadionshoppingcenter.

Vidimo se u Stadionu od 20. do 28. aprila, spremni da zajedno slavimo i pomeramo granice!

Program:

Subota 20. i nedelja 21. april: 12.00 – 20.00h

Ponedeljak – petak, 22 – 26. april: 15.00 – 20.00h

Subota 27. i nedelja 28. april: 12.00 – 20.00h

Napomene:

  • Uslov za učešće u interaktivnoj izložbi i radionicama KIDS IN ROMAN EMPIRE je potrošenih 2.000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz.
  • Mogu se sabirati računi iz više prodavnica. Računi se mogu iskoristiti i za ubacivanje u kutiju za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicu.
  • Sadržaj interaktivne izložbe KIDS IN ROMAN EMPIRE je namenjen deci od 4 do 12 godina.
  • Učešće je moguće isključivo uz prethodnu prijavu na licu mesta (nivo 0), a grupe će se formirati na svakih sat vremena (na pun sat), a poslednji termin je u 19h.
  • Broj dece u jednoj grupi je ograničen na 20, a prijave su moguće za sve dostupne naredne termine.
  • Jedna avantura traje oko 40 minuta. Biće neophodno da nam ostavite Vaše kontakt podatke i da sačekate svoje dete/decu na krajnjoj poziciji pre završetka avanture.
  • Uslov za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicu je potrošenih 2.000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz (mogu se sabirati računi iz više prodavnica). Kupon koji ćete dobiti na licu mesta, tokom naznačene satnice programa sa upisanim brojem računa i vašim podacima je potrebno ubaciti u kliritnu kutiju koja će se nalaziti na nivou 0. Važeći su samo računi iz perioda od 20. do 28. aprila.  Izvlačenje dobitnika će se obaviti u nedelju 28. aprila u 18 časova (ukoliko dobitnik nije prisutan biće kontaktiran radi naknadnog uručenja).
  • Program satnica: 20. i 21. april od 12h do 20h, 22 – 26. april od 15h do 20h i 27. i 28.april od 12h do 20h.

Promo

Najnovije