16 razloga zašto ove godine praznike provodimo na crnogorskom primorju

Portonovi je mesto gde ćete jedva čekati da provedete najveselije dane zimske sezone.

Nikad nije dovoljno rano da počnete da planirate praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negde. Ukoliko tragate za destinacijom koja će biti vaš beg od svakodnevice, Portonovi je savršena adresa za vas.

Upravo su praznici idealan period da pobegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa biće vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, kako biste se vi prepustili uživanju.

Nakon paljenja 20 hiljada lampica na jednoj od najvećih jelki u regionu, visokoj čak 13 metara, sezona slavlja u veličanstvenom naselju, u srcu Bokokotorskog zaliva, ovog vikenda je počela. Ceremonija je ulepšana divnim pesmama mališana iz dječijih horova Boka School International iz Portonovog i D-moll iz Podgorice. Ovim je samo nagovešteno šta će nas sve očekivati tokom sezone praznika…

16 razloga za praznični odmor u Portonovom

Od 23. decembra do 7. januara, odnosno 16 dana, Portonovi će odisati prazničnom magijom sa 16 koncerata i 16 dana prazničnog bazara. Niz aktivnosti, mnogo novih elemenata dekoracije i bajkovitih kutaka za fotografisanje mamiće uzdahe posetilaca, obećava direktorka marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

Koncerti

Od 23. decembra, na Marina trgu odigravaće se svakog dana koncerti regionalnih i svetski poznatih izvođača uz svetlosni šou: Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove.

Bazar

Praznični bazar će biti otvoren radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata i nudiće posetiocima različite delicije, palačinke, priganice, krofne, burgere, krilca, pizze i još mnogo raznolikih specijaliteta.

„Iako možda i nije tipično da novogodišnje praznike provodimo na moru, brojne aktivnosti koje smo organizovali prošle godine učinile su da Portonovi bude prepoznat kao adresa gdje zabava traje cijele godine. Herceg Novi je uvijek slovio za primorski grad koji živi zimi i vjerujem da posljednjih godina doprinosimo da tako bude opet. Zajedno sa gradom, uz aktivnosti kao što su praznični bazar i koncertne sezone, uz Praznik mimoze, vjerujemo da ćemo iz godine u godinu privlačiti sve veći broj gostiju.”, rekla je Husić.

Pred početak praznične sezone Portonovi je zabeležio još jedno značajno postignuće – sredinom novembra rizort je posetio milioniti posetilac ove godine, svakako zahvaljujući velikom broj događaja organizovanih tokom ove godine.

“Događaji koje smo organizovali jedan su od razloga zašto su baš Portonovi  i One&Only Portonovi bili epicentar dešavanja. Ono što nam je podstrek u 2024. jesu komentari o kvalitetu usluge, samoj ponudi koju kao rizort imamo 365 dana u godini zahvaljujući zakupcima, ali i nova otvaranja koja očekujemo već u prvoj polovini godine čime ćemo dodatno obogatiti ponudu i dati razlog više da upravo Portonovi bude destinacija za život i odmor.”, zaključila je Husić.

Foto: Portonovi

Najnovije