Harper's Bazaar Srbija

Doživite jedinstvenu prazničnu atmosferu u One&Only Portonovom

Mesto gde nastaju uspomene za čitav život.

Od živopisnih boja i uzbudljivih proslava koje obeležavaju ovo doba godine, do zadivljujućeg kaleidoskopa vatrometa koji obasjava noćno nebo, One&Only predstavlja savršenu destinaciju za jedinstvenu prazničnu proslavu, gde nastaju uspomene koje će se dugo pamtiti, a duh praznika blista umetničkom elegancijom.

Zimska terasa – palata umetničke elegancije

Zamislite zimsku terasu kao zimsku palatu koja odiše duhom elegancije, gde su zimske čarolije utkane u tapiseriju sofisticiranosti. Takođe, zimska terasa otvorena je za goste tokom novembra, decembra i januara, što je čini savršenim mestom da se prepustite neponovljivim prazničnim proslavama.

Caminetti, ušuškani kutak terase rizorta, pruža gostima priliku da iskuse istinski duh zime. Okusite neki od naših koktela pored očaravajućih kamine dok ušuškani uživate u pogledu na Jadran u zimskom ruhu. Ovde se gosti mogu prepustiti užitku u zimskim koktelima, premijum viskiju ili balkanskoj voćnoj rakiji, jer terasa na najčarobniji način oživljava duh zime.

Jedinstvena praznična proslava na našoj zimskoj terasi

Oprostite se od 2023. godine i zakoračite u novu godinu u živopisnom stilu uz tri sjajne žurke koje vam nudi One&Only Portonovi. Zamislite veče umetničke magije, gde se smeh prepliće sa muzikom na svežem večernjem vazduhu, a svaka očaravajuća kulinarska kreacija predstavlja uživanje za nepca.

Sve tri večernje proslave obećavaju noć dobre zabave, uz žive nastupe, raskošnu trpezu, posluživanje pića iz flaše i inovativne koktele. Kada se kazaljke budu sklopile u ponoć, nebo će obasjati najblistaviji vatromet u čitavoj Crnoj Gori, ispraćen muzičkim notama do ranih časova 2024. Plešite celu noć uz hipnotišući ritam DJ-eva u restoranu Tapasake ili se prepustite melodijama koje diraju dušu u restoranima Sabia i La Veranda.

Vreme: 20:00h – 03:00h
Cena: Odrasli €265 | Deca 4-11 €132 | Deca 0-4 na račun kuće
Rezervacije: reservations@oneandonlyportonovi.com
Lokacija: Tapasake, La Veranda, Sabia
Datum: 31. decembar 2023.

PRomo

Najnovije