Kako da ručate u inostranstvu i uštedite?

Uštedite dok kupujete, ručate, zabavljate se i otkrivate nove destinacije. Kakav god da je vaš izbor, najlepše uspomene su one koje utisnete u dušu da vam traju ceo život.

Konačno je došlo vreme da otputujete na destinaciju iz snova? Samo jedna stvar vam je potrebna ovog leta kako bi vaš odmor dobio jednu novu, još lepšu dimenziju uživanja – vaša Mastercard Premium kartica.

To je sve što vam je dovoljno da vaše kupovine kod pažljivo odabranih trgovaca u 18 zemalja širom sveta postanu još bolje jer je Mastercard Travel Rewards program upravo zato i osmišljen. Nakon registracije na Travel Rewards platformi, saznaćete koje su to stotine ekskluzivnih butika, hotela, restorana, spa centara i drugih prestižnih trgovaca kod kojih, prilikom plaćanja Mastercard Premium karticom, ostvarujete automatski keš-bek, odnosno povraćaj sredstava na račun.

Uštedite dok kupujete, ručate, zabavljate se i otkrivate. Kakav god da je vaš izbor, najlepše uspomene su one koje utisnete u dušu da vam traju ceo život. Otkrijte ponovo zadovoljstvo putovanja!

Za više informacija, posetite Travel rewards | Mastercard Srbija

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije