One&Only Portonovi: 3 restorana koji su raj za sva čula

Tradicionalna, italijanska i azijska kuhinja

One&Only

One&Only Portonovi je luksuzna oaza za sve ljubitelje hedonizma. Okružen divljom lepotom i bogatom istorijom, glamurozan i energičan rizort sa stilom dočekuje svoje goste, nudeći im vrhunski kvalitet usluga, ali i izuzetnu privatnost, prelepe vile i apartmane za parove i porodice. Za osećaj laganog života na rivijeri zbog kog svi žudimo za morem, Portonovi kreirao je posebna iskustva za goste i posetioce, nudeći neuporedivu kombinaciju vrhunskog smeštaja, izvrsne gastronomije i besprekorne usluge.

La Veranda
Crnogorski Steakhouse

One&Only


Svi putevi vode u La Verandu, jer se restoran nalazi u samom centru predivnog rizorta One&Only Portonovi. Otvoren je za sve koji žele da uživaju u spoju savršeno pripremljene hrane i predivnog ambijenta, bez obzira da li borave u hotelu ili samo žele da ga posete za doručak ili večeru.
Apsolutna zvezda ovog restorana je meso. Mekana jagnjetina u mleku, sočni teleći obrazi, jela ispod sača, najfiniji odresci mesa premium kvaliteta samo su neki od specijaliteta koji će zagolicati vašu maštu. Ponos restorana je i nagrađivana vinska karta, pažljivo odabranih etiketa iz regiona i sveta.

ZA SVA ČULA „One&Only Portonovi” je mesto gde luksuz živi, a gosti hotela imaju priliku da uživaju u nekoliko restorana


La Veranda je gastronomski užitak kakav zaslužujete, jer konačno ne morate da pravite izbor između mora i planine, između dobrih ukusa i muzike, pogleda na velelepni rizort ili na očaravajući ulaz u Bokokotorski zaliv, La Veranda Crnogorski Steakhouse nudi sve to i mnogo više. 

Tapasake
panazijska, tapas-style fusion kuhinja

One&Only


Jedinstvena destinacija na Jadranskoj obali, Tapasake je duša i srce One&Only Portonovi rizorta, otvoren i za goste koji nisu smešteni u rizortu. U okviru ovog živopisnog i savremenog restorana nalazi se veličanstveni bazen, dužine četrdeset metara, koji je centralno mesto okupljanja svih onih koji uživaju u finim ukusima i vibrantnoj atmosferi. DJ setovi tokom dana i muzički program uživo u toku večeri upotpunjuju ugođaj i doprinose osećaju neponovljivog odmora na moru.

EPICENTAR DEŠAVANJA Restoran „Tapasake” predstavlja mesto okupljanja i uživanja u neprikosnovenoj panazijskoj kuhinji sa zvucima elektronske muzike nekih od najpoznatijih DJ-eva na svetu, koji tu rado gostuju


Eklektičan meni nudi ukusnu panazijsku, tapas-style fusion kuhinju, uključujući suši, ceviche, salate, svežu ribu i odreske pečene na prirodnoj vatri. Uživajte u ukusnim koktelima iz Sake bara, dok se opuštate u centru društvene scene Crne Gore.

Sabia
Esencija mediteranskih ukusa

One&Only


Oplemenite svoju dušu izvanrednim italijanskim ukusima u restoranu Sabia. Uživajte u elegantnom meniju koji vešto spaja tradicionalne italijanske kulinarske recepte sa modernim kulinarskim trendovima, u prvi plan stavljajući sveže sastojke i lagane namirnice. Sabia predstavlja esenciju mediteranskih ukusa i italijanske gastronomije. Atmosfera romantičnih italijanskih uličica oseti se uz demonstracije pravljenja domaće paste i prikazivanje pripreme vrhunskih pica u poluotvorenoj kuhinji. Kokteli i vinska lista ogledalo su italijanske elegancije i šarma, a kombinovani sa najlepšim zalaskom sunca u Bokokotorskom zalivu osvajaju sva čula.

One&Only

DRAGULJ ZALIVA Sa neprikosnovenim dizajnom koji spaja arhitekturu restorana
sa okružujućom prirodom, „One&One Portonovi” je definicija tihog luksuza

One&Only

One&Only Portonovi
Portonovi Resort, Herceg Novi 85340, Montenegro
Tel:
Enquiries: +382 31 691 001
Room Reservations: +382 31 691 000
Email:
Enquiries: guest.experience@oneandonlyportonovi.com
Room Reservations: reservations@oneandonlyportonovi.com

Najnovije