Planine sve traženije za letnji odmor

Jahorinski Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Letnja sezona 2020. godine, usled pandemije, potpuno je drugačija od onih na koje smo do sada navikli. Mnogi su plažu zamenili planinom, a da sadržaja ne nedostaje na nekim od najlepših regionalnih planina, potvrdio je  i direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić:

Letnja sezona na Jahorini otvorena je krajem meseca juna i već beleži odlične rezultate ali i veliko interesovanje posetilaca. U prvim danima rada ostvareno je gotovo 4.000 vožnji a promet je dostigao gotovo 30.000KM, što je četiri puta više nego prošle godine. Jahorina je uz najduži planinski bob u regionu, panoramsku vožnju žičarom, letnje sankanje i Xraycer vožnje postala domaćin adrenalinskim atrakcijama Tower, Loopster i Skydive. Radi se o atrakcijama koje je moguće videti samo u velikim zabavnim parkovima poput Disneyland-a“, kaže Ljevnaić.

Kako je istakao, najpopularnija na olimpijskoj lepotici ove godine je Vučkoland karta koja pruža celodnevnu zabavu za decu i odrasle a podrazumeva korištenje svih letnjih sadržaja uključujući i nove adrenalinske atrakcije. Nakon adrenalinskih iskustava, posetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru sa najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom sa pogledom na jezero. Za sve one koji ovog leta koriste sadržaje Olimpijskog centra Jahorina obezbeđen je popust od 30% na usluge Olimpijskog Bara.

Uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina i je dalje zadržala svoj Olimpijski duh i posetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaktnute prirode i pogledu na okolne planine.

U toku letnje sezone svi sadržaji ovog centra su u pogonu svakog dana od 10 do 17 časova. Svake subote je  moguća i noćna vožnja šestosedom i planinskim bobom u terminu od 20:00 do 22:00 časa, što je novitet od ove sezone. 

Najnovije