Jedinstvene oaze koje mogu biti vaše ovog leta

Jedinstveni smeštaj za sve ukuse.

Tačno je da u poslednjih godinu dana nismo imali priliku da putujemo i posećujemo omiljene destinacije. Pandemija je značajno promenila naš život, međutim, čini se da ostavljamo teške mesece koji su prethodili iza sebe i postepeno se vraćamo u normalu. Tako ćemo vrlo brzo ponovo imati priliku da putujemo, upoznajemo nova mesta, živimo nova iskustva …

Naša zemlja je prelepa sa mnogim destinacijama koje možete posetiti, međutim ako spadate u kategoriju onih koji sanjaju o dugom putovanju u inostranstvo i istovremeno želite ugodan boravak koji će biti nezaboravan, onda imamo prave predloge za vas! Okupili smo najposebnije smeštaje koji su trenutno dostupni.

Kabina Nolla, Helsinki

Nekoliko kilometara izvan Helsinkija, nalazi se impresivan smeštaj koji će vam ukrasti srce. Ime je dobio na osnovu finskog broja nula i ima oblik dijamanta. Loža je okružena staklom, dok vredi napomenuti da je unutra samo jedan, otvoreni prostor i nema kupatila. Nudi se onima koji na neko vreme žele da pobegnu od „ludih“ ritmova svakodnevnog života, provodeći trenutke opuštanja, ali i ljubiteljima prirode.

Cena noćenja: 28 €

Beachfront Apartment, Malibu

Malibu je kategorija za sebe kada su u pitanju impresivne mogućnosti smeštaja. Apartman Beachfront je kuća sagrađena tik uz more, s pogledom na okean i ima sve što je potrebno da provedete osvežavajući odmor i napunite baterije. Nalazi se na plaži Malibu i idealan je izbor, posebno za parove koji žele da uživaju u romantičnom odmoru. 

Cena noćenja: 405 €

Jungle Treehouse, Sao Paulo

Odmor u „srcu“ džungle? Moguće je! Kuća u džungli nudi se onima koji žele da žive posebno iskustvo i da se klone gradske tehnologije i buke. Oni koji je odaberu za svoj boravak, imaju priliku da se povežu sa prirodom i kreativno vreme provedu na sasvim drugačiji način. U osnovi, to je kuća na drvetu smeštena u džungli i okružena velikim prozorima, odakle možete tokom celog dana uživati u neverovatnom pogledu.

Cena noćenja: 230 €

Forest and Heaven Apartment, Melbourne

Stan drugačiji od svih ostalih! U spavaćoj sobi zidovi i plafon su puni obojenih oblaka, zbog kojih ćete se osećati kao da lebdite u vazduhu. S druge strane, kuhinja je prekrivena zelenim lišćem koje se odnosi na šumu i stvara ambijent bajke. Ovaj Airbnb je dostupan za dve osobe, uključujući spavaću sobu, kupatilo i veliku dnevnu sobu.

Cena noćenja: 141 €

Casa Caracol, Isla Mujeres

Da li ste ljubitelj Willy Wonka? Ako pripadate ovoj kategoriji, verovatno smo pronašli idealan izbor za vas. Na ostrvu Isla Mujeres, smeštenom između Meksičkog zaliva i Kariba, nalazi se kultna arhitektonska kreacija koja vas čeka da je posetite i uživate u svim njenim blagodetima. Ovo je vrlo posebna kuća koja više podseća na holivudski film i ima dve spavaće sobe, dva kupatila, privatno dvorište i veliki bazen. Ne postoji način da se bilo šta drugo nađe bilo gde drugde …

Cena noćenja: 249 €

foto:Airbnb

Najnovije