7 fantastičnih destinacija za provod sa drugaricama

Bez ozbira da li vam je na umu nešto kvalitetnog vremena sa drugaricama ili se spremate za ludu zabavu povodom proslave devojačke večeri, ove destinacije garantuju nezaboravne uspomene.

Slobodno možemo reći da smo ušli u doba post-kovida. Nakon raznih ograničenja i stopiranja života, putovanje sa omiljenim devojkama must have je ove letnje sezone.

Kako biste u to ime doživeli nezaboravne trenutke i stvorili uspomene koje ćete dugo prepričavati, predstavljamo vam 7 predivnih destinacija savršenih za ženska putovanja.

Nica, Francuska

Primorski grad na jugu Francuske, savršena je destinacija za uživanje kako u starom, tako i novom svetu prelepe zemlje. Prošetajte šetalištem, posetite više istorijskih delova grada i uživajte u tradicionalnoj francuskoj kuhinji na opuštenoj francuskoj obali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TopNicePhoto (@topnicephoto)

Tanger, Maroko

Tanger se nalazi na najvišoj tački, Maroka direktno ispod Španije. Zbog ove lokacije, Tanger ima spoj španske, francuske i marokanske kulture – i pritom je višejezičan. Obiđite stare kasbahe, odsednite u luksuznim rijadama i uživajte u ukusnoj marokanskoj kuhinji u restoranima kraj vode, u ovom metropolitskom lučkom gradu.

Majami, Florida

Nijedan drugi grad ne poručuje „girls trip“ više od Majamija. Noćni život je jedinstven, plaže su prelepe – idealno mesto za izležavanje na pesku ceo dan i ples čitave noći.

Malaga, Španija

Smeštena na jugu Španije, Malaga je opuštena turistička destinacija sa zadivljujućom obalom, ukusnim tapas obrocima i neobičnim izlozima koje vas mame da ih posetite. Takođe je savršen za pešačenje zbog svojih popločanih ulica i lepota na svakom uglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mami (@mami_tsang)

Turks i Kaikos

Kada pomislite na azurno more, beli pesak i kabane, Turks i Kaikos su verovatno ono što zamišljate. Ovaj arhipelag nalazi se blizu Bahama i najbolja je destinacija za opuštanje tokom leta sa svojim omiljenim osobama.

Džošua Tri, Kalifornija

Dok se sunčate, divite se jedinstvenim pustinjskim ekosistemima i kampujete sa stilom – Džošua Tri je odlično mesto da doživite drugačiji život sa svojim drugaricama.

Koh Samui, Tajland

Koh Samui jedno je od najboljih mesta u zemlji za uživanje u prelepom biodiverzitetu i prirodnom okruženju zemlje. Odsednite u luksuznom odmaralištu a reko dana upustite se u istraživanje nestvarnog pejzaža ostrva.

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije