Statement lampe koje će transformisati vaš dom

Dodajte karakter svakoj prostoriji uz ovaj dekorativni element.

Rasveta igra ključnu ulogu u kreiranju atmosfere i karaktera svake sobe. Prirodno osvetljenje je, naravno, važno, ali takođe i šik luster, zidna svetiljka ili lampa koja pomaže da se postavi atmosfera. Pravilno postavljena rasveta može učiniti da mala soba izgleda veće, a hladna prostorija toplije i prijatnije za boravak. Statement lampe, sa svojim upečatljivim dizajnom i funkcionalnošću, predstavljaju savršen spoj estetike i praktičnosti. One ne samo da obezbeđuju adekvatno osvetljenje, već i privlače pažnju kao centralni dekorativni element, dodajući karakter i stil prostoru. Ulaganje u kvalitetnu i estetski privlačnu lampu može transformisati bilo koju sobu, čineći je jedinstvenom i osobenom.

Ove godine zagovaramo statement rasvetu koja će sigurno privući pažnju i izdvojiti vaš prostor. Spremni za istraživanje? Evo nekoliko naših omiljenih za upečatljivije osvetljenje.

KARE-53471-master-mood-a-700x700-1

KARE

STONA LAMPA ANIMAL RABBIT

Ova velika stona lampa sa simpatičnim zlatnim zekom greje srce. Figura životinje napravljena od polirezina nosi zeleni abažur, koji je potpuno napravljen od lana i ima zlatnu unutrašnjost za divno toplo svetlo. Stručnjaci za enterijer znaju da je jednoj prostoriji potrebno tri do pet izvora svetlosti, a stona lampa je posebno pogodna za udobno osvetljenje.

18.500,00 RSD

KARE-55555-700x700

KARE

PODNA LAMPA HIT PARADE

Enterijer stil iz 70-ih, karakterisale su upadljive boje i divlji obrasci. U ovom periodu, lampe su bile važan deo nameštaja i očekivalo se da budu upadljive i šarene. Stil su karakterisali razigrani oblici, organski materijali i neobični dizajni. Danas su mnoge od tih lampi ponovo u modi kao vintage i unose šarm 70-ih u moderne domove.

69.600,00 RSD

monari-3-luster-7g4

LUME

3 LUSTER, MONARI

Luster ekskluzivnog dizajna i veoma atraktivne forme, sa 7 staklenih abažura u različitim bojama, koji unose živost i boje u svaki prostor.

Cena na upit.

belore-45-podna-lampa-6e27-zlatna-1

lume

45 PODNA LAMPA, BELORE

Ova podna lampa oblika statue donosi ekskluzivu u prostor svojim linijama i sofisticiranim dizajnom. Sa visinom od 180cm, ova lampa će istaknuti vaš enterijer svojom gracioznom pojavom.

Cena na upit.

KARE-51927-master-mood-a-700x700-1

kare

PENDANT LUSTER ANIMAL COCKATOO

Visilice su savršeno rešenje za osvetljavanje prostorija indirektnim svetlom. Sa svojim jedinstvenim, kreativnim dizajnom, ova zlatna visilica stvara ostrvo svetlosti sa individualnim karakterom u celom domu.

53.500,00 RSD

102-Bomma-pebbles-boris-klimek-floor-lamp-large-2-700x467-1

enviro design concept store

PEBBLES PODNA LAMPA, BOMMA

Oblutci su često podsetnik na izuzetne trenutke ili omiljena mesta. Njihovi različiti oblici i boje inspirisali su brend BOMMA da stvori vrhunsku dizajnersku kolekciju Pebbles koja vas poziva da izrazite svoju kreativnost. Pruža opciju za stvaranjem individualnih kombinacija. Kao i kod dragog kamenja, kristalne komponente kolekcije Pebbles su apsolutni originali, zahvaljujući ručnom duvanju.

Cena na upit.

belore-51-stona-lampa-1e27-maroon

lume

51 STONA LAMPA, MAROON, BELORE

Sa svojim izraženim kontrastima boja, ova ekskluzivna stona lampa u obliku statue stvara dramatičan efekat osvetljenja. 

Cena na upit.

belore-53-podna-lampa-30w-3000k-zlatna-1

LUME

53 PODNA LAMPA, BELORE

Svojim nepravilnim linijama i formom, ova podna lampa zlatne boje svojim oblikom predstavlja pravu inovaciju u dizajnu osvetljenja. Njena intrigantna forma sigurno će privući pažnju i postati centralni ukras u vašem enterijeru.

Cena na upit.

KARE-33215-master-mood-a-700x700

kare

STONA LAMPA, ROSE SILVER

Stone lampe ispunjavaju mnoge funkcije. Služe kao strukturalna ostrva svetlosti u prostoriji ili kao lampe za čitanje i preuzimaju ulogu dekorativnih dragulja. KARE-ova Rose lampa nije samo prijatan izvor svetlosti, već funkcioniše i kao atraktivan dekorativni predmet.

26.200,00 RSD

KARE-55855-master-a-700x700

KARE

STONA LAMPA STRISCE

Tražite li neobične i posebne kućne dodatke? Onda biste mogli da se zaljubite u našu lampu. Kao jedinstven komad, odgovaraće svakom tipu enterijera, bilo da je to moderan stil seoske kuće, industrijski loft izgled ili čak moderno nameštanje. Šema boja crno-bele pruža naglasak u prostorijama sa neutralnim bojama. Čak i oni koji vole šareni enterijer mogu lako integrisati prugasti dizajn lampe.

Cena na upit.

foto: Promo

Najnovije