Novo izdanje magazina Harper’s Bazaar u prodaji je od 22. aprila!

Lepota kao večita inspiracija, sada je već tradicionalno okosnica majskog izdanja magazina Harper’s Bazaar.

Iako se u istoriji filozofije fenomen lepote pokušavao protumačiti na razne načine, u današnje vreme on predstavlja odraz onoga kako se osećamo, kakve misli imamo, koje modne i lične postulate zagovaramo, kako negujemo svoje spoljašnje i unutrašnje biće. Tim povodom, kreirali smo vanvremenski omaž ženskoj lepoti, koji slavi autentičnost, stav i hrabrost.

CHARLOTTE CASIRAGHI
nosi majicu Chanel
i minđuše Chanel High Jewellery.
Farmerke privatno vlasništvo.
Fotografije:
Betina du Toit
Stajling:
Tania Rat-Paton

Roksanda 

Prepoznatljiva po smeloj colour-blocking igri, svetska dizajnerska srpskog porekla, Roksanda Ilinčić, vešto ispisuje nove modne trendove, zadržavajući svoj prepoznatljiv stil. U ekskluzivnom intervjuu za Harper’s Bazaar razgovaramo o novoj kolekciji, saradnji sa prestižnim sportskim brendom, kao i o pravim modnim i ličnim vrednostima.

Foto: Quentin Jones

Smelo razmišljanje

U razigranim nijansama koje ovog proleća slave ličnu ekspresiju prikazali smo beauty editorijalom koji u izmaglici trenutka, naslućuje prepoznatljivu lepotu svake žene. Vanvremenski make-up trendovi koje možete primeniti u svakoj prilici, ovoga puta, pozivaju na smelost i odvažnost. 

Foto: Kristin Vicari, Stilista: Tilly Wheating

Beauty specijal

Zašto je važno napraviti pauzu, prepustite se hedonističkom uživanju u proizvodima i tretmanima koji imaju moć da resetuju lice, telo i um – samo su neka od pitanja na koja odgovore tražimo u must-have beauty favoritima ovog proleća.

Foto: Lucky If Sharp, Promo, Bikini top: Ayla Swim

Sve ove jake priče pred vama imaju za cilj da u fokus istaknu lepotu kao snagu individualnosti i podstaknu na najvažnije pitanje – koliko smo hrabri da to i budemo! 

Majski broj magazina Harper’s Bazaar u prodaji je do 22. maja tekuće godine. 

 

 

Najnovije