Harper's Bazaar Srbija

U prodaji je novi broj Harper’s BAZAAR-a: Decembar u znaku glamura

Decembar je mesec kada, više nego ikad, želimo da zakoračimo u dramatične crne, smaragdno zelene ili metalik tonove koji obiluju iskričavim perlicama čiji sjaj metaforički nagoveštava pozitivne vibracije koje tek dolaze.

Ovog decembra, Harper’s BAZAAR evocira atmosferu dijaloga između kraja i početka, kada ostavljamo iza sebe sve što je bilo i otvaramo se za nove prilike. To nam je ujedno bila i vodilja kada smo birali lice s naslovnice, Millu Tabori, mladu zvezdu modelinga kojoj, kako predviđamo, sjajna karijera tek predstoji, a počinje upravo sada. Nasuprot tome, kao savršen opozit, drugom naslovnicom, pozivamo na diverzitet i poručujemo da budete zanosne u svim godinama u haljinama visoke mode koje plene aristokratskim poreklom. Jer, znamo da niko nije ravnodušan prema estetici novogodišnjih rituala.

Milla Tabori nosi haljinu C’EST CHIC VINTAGE FIRENZE; 
Fotografija WILLY CARTIER; 
Stajling VEDRANA LONCAR; 
Kretativna direkcija: KONSTANTINOS MANIKAS; 
Kosa CYRIL LANOIR, Wise & Talented za Oribe proizvode; 
Šminka CHYNARA KOJOEVA, The Only Agency; 
Produkcija OFFICE ZERO69

Zlatka Hall i Milla Tabori nose haljine  ZUHAIR MURAD COUTURE J/Z 2023 i cipele ZUHAIR MURAD;      Fotografija WILLY CARTIER;
Stajling VEDRANA LONCAR;
Kretativna direkcija: KONSTANTINOS MANIKAS;
Kosa CYRIL LANOIR, Wise & Talented za Oribe proizvode;
Šminka CHYNARA KOJOEVA, The Only Agency;
Produkcija OFFICE ZERO69

Fotografije: Igor Čvoro

Stajling: Milena Kitić

Lucidna igra šljokica, crnog pliša i diskretnih srebrnih akcenata, poziva na ples u ritmu naših koraka. Luksuzna doza perli, bisera, metara tkanine i šavova, koji doprinose neprocenjivoj lepoti, kreira savršen novogodišnji look.

Fotografije: Betina Du Toit

Stajling: Tania Rat-Patron

Glamurozni tvist, ovoga meseca, dolazi i kao poziv da odstupite od konvencionalnog i klasičnog i okrenete se novim makeup idejama i pronađite svoje neotkriveno ja u predstojećoj 2023.

Fotografije: Monika Lis;

Model: Elizabeth Wood

Jednako revolucionarno, u razgovoru sa Nebojšom Rosićem, koji je veliko iskustvo iz sveta medija preneo na razvoj regionalne gejming industrije, između ostalog, sa pozicije

partnera u kompaniji Grand Gaming Open, otkrivamo i kako je fenomen video-igara otvorio vrata potpuno novog univerzuma koji polako, ali sigurno, postaje naša realnost. Šta je metavers i trebamo li ga se bojati, procenite sami u novom broju magazine Harper’s BAZAAR.

Sa mnogo entuzijazma, kreativne znatiželje i inspiracije u svim aspektima životnog stila, prizivamo 2023.

Novi broj magazina Harper’s BAZAAR u prodaji je do 21. decembra!

Najnovije