Spremni za novu sezonu?

AMRA ČERKEZOVIĆ nosi DOLCE & GABBANA haljinu, tašnu i narukvicu @miamayabeograd
Fotografije: MARKO VULEVIĆ
Stajling: MARKO MRKAJA

Pravila modne igre ove sezone definisana su novim modnim pravilima. Is less really more – ključno je pitanje koje su postavili poznati svetski brendovi. Neodoljiva dinamika kolekcija za proleće/leto ’22 donosi novu energiju, optimizam, naglašene forme, slobodu izražavanja i ekspresiju pojave. Zakoračite u novi modni manifest koji šokira i oduševljava u isti mah.

Runway raport 

Najnovije modne tendencije sa pista donose nove forme i oblike, ističu senzibilnu stranu svake žene, ali i onu snažnu stavljaju u prvi plan. Cvetni print ove sezone poprima nove, neustrašive crte, maksimalizam u odevanju dobija na značaju, dok jedna od možda i najviše primećenih tendencija ove sezone jeste romantična strana protkana decentnim detaljima.

Beauty trendovi

Sezona proleće/leto obećava. Make-up artisti i frizeri pronalaze kreativna i neobična rešenja, a mi prelistavamo fotografije sa modnih pista kako bismo se upoznali sa najaktuelnijim trendovima. Akcenat je na očima, ali i usnama, dok ovoga puta hair trendovi donose ležernost sa dozom moćne elegancije. Glavna beauty maksima glasi  – samopouzdanje kao must

Neverovatna Amra

Jedna od najpoznatijih manekenki sa naših prostora, Amra Čerkezović, predstavlja dinamiku prolećnih komada, energiju paterna i detalja koji mame osmeh na lice.

Fotografije: Marko Vulević 
Asistent fotografa: Nikola Đačić 
Stajling: Marko Mrkaja 
Model: Amra Čerkezović @j’s management 
Šminka: Marija Stošić; 
Frizura: Maja Stanišić 

Neka nova modna igra počne…

Najnovije