Uz novi broj magazina Harper’s BAZAAR dobijate maskaru!

Uz određene brojeve našeg magazina koji ovog meseca slavi svoj osmi jubilej, na poklon dobijate maskaru DEBORAH DANGEROUS CURVES.

Harper’s BAZAAR Srbija proslavlja osmi rođendan! To je jedini broj koji ispisivanjem nema početak i kraj. Njegove linije se prepliću i prave ples neverovatne energetske snage i sklada, koji sluti na beskonačnost. Upravo time smo se vodili kada smo kreirali slavljeničko izdanje pred vama. 

Rade Šerbedžija, Lenka Udovički, Dragan Mićanović, Bisera Veletanlić, Darko Rundek, Dara Džokić, Bogdan Bogdanović, Sonja Vukićević, Mirko Ilić, samo su neke od ličnosti sa kojima razgovaramo u ovom broju.

Kada je reč o modi, vraćamo se u neka bezbrižnija vremena, pravimo komparaciju između nekad i sad, pratimo trendove, ali i vešto ispisujemo nove.

Nekada se dojenje deteta u javnosti smatralo uobičajenom pojavom, da bi vremenom postalo tabu. Danas, jedno od lica sa naše naslovnice, Sofija Milošević hrabro šalje poruku da je uloga majčinstva, i generalno žene, od velikog značaja, te poziva na toleranciju i razumevanje prava žena koje su večna inspiracija.Mlada umetnica Selma Selman, još jedno lice sa jedne od naših pet naslovnica, neustrašiva u svojim idejama i načinima kako ih predstavlja, koristi svoje rodno nasleđe i istoriju svog naroda kako bi kreirala dijalog sa porukom.Glumica Anđela Jovanović i bivši atletičar Mihail Dudaš vode vas u bajku nad bajkama i čarobni emotivni svet koji neguje autentičnost i hrabrost.Sofisticiran, elegantan i provokativan sa autoritetom i insajderskim pogledom, Harper’s BAZAAR Srbija, iz broja u broj donosi radove izuzetnih stilista i fotografa i talentovanih dizajnera, pokrivajući sve ono što je aktuelno do onoga što pretenduje da bude trendi. Bez sumnje, opravdava titulu čuvenog američkog modnog časopisa, osnovanog 1867. godine, koji je vremenom stekao i kultni naziv „prvi modni časopis“.

Pozivamo vas da ovog oktobra zajedno sa nama slavite modu, kulturu, umetnost, kreativnost, slobodu govora i izražavanja.

U želji da ovaj primerak ostane arhivski oblik kulturne zaostavštine koji ćemo ponosno listati kroz decenije, okupili smo renomirane sagovornike iz regiona, koji su, svako u svojoj umetničkoj praksi, doprineli razvoju kulture i umetnosti u proteklom periodu. Donosimo vam pet različitih naslovnih strana i pozivamo sad da izaberete svoju.

Sofia Nikitchuk nosi top i suknju GEORGES HOBEIKA COUTURE

Foto i stajling: Victor Danilov

Frizura i šminka: Christine Frame

Sofija Milošević nosi sako i pantalone 

ALEXANDRE VAUTHIER; Prstenje, narukvicu i minđuše, sve IDC

Foto: Aleksandra Martinović; Stajling: Marko Mrkaja; Frizura: Srđan Kolarević; Šminka: Ana Nikolić i Ena Jović

Anđela Jovanović nosi haljinu Mihano Momosa i patike SKECHERS; Mihail Dudaš nosi odelo, kravatu i košulju, sve BOSS i patike SKECHERS

Foto: Marko Vulević Stajling: Milena Kitić Frizura: Maja Stanišić Šminka: Marija Stošić

Selma Selman nosi top, šešir i rukavice, vlasništvo stiliste, i ručni sat CHOPARD
Foto: Marko Vulević Stajling: Marko Mrkaja Frizura: Maja Stanišić Šminka: Anastasija Poznanović

Lydia Bielen nosi minđuše MIU MIU, ogrlicu i narukvicu VANESSA BARONI, top PACO RABBANE, pantalone NORMA KAMALI, cipele YSL i klač torbu FENDI

Foto: Alberto Gonzalez, Stajling: Adriana Popovic, Frizura: Humberto Romero; Šminka: Johanne Marchevsky, Producent i PR:Valentina Gurova, Lokacija: The Luxe Galore Studio

Naslovnica: Lydia po ceni od 760 dinara (poklon maskara)

Naslovnica: Selma po ceni od 390 dinara

Naslovnica: Sofia Nikitchuk po ceni od 390 dinara

Naslovnica: Sofija Milošević po ceni od 760 dinara (poklon maskara)

Naslovnica: Skechers po ceni od 390 dinara

Naslovnica: Skechers po ceni od 760 dinara (poklon maskara)

Maskara koja ide uz magazin – Deborah, Dangerous Curves

Tekst: Redakcija magazina Harper’s Bazaar Serbia

Foto: Promo, vlasništvo redakcije magazina Harper’s Bazaar Serbia

Najnovije