Harper's Bazaar Srbija

Zavirite u septembarski broj magazina Harper’s BAZAAR

Vreme je za nove rezolucije…

DOJA CAT nosi haljinu i bolero DOLCE & GABBANA, 
ogrlica i duge minđuše CARTIER
fotografije MARIO SORRENTI
stajling Edward Bowleg III
frizura J STAY READY
šminka Frank B for LoveSeen

Uobičajeno je da na kraju godine pričamo o novim planovima iliti šta nam je činiti da budemo bolji u novoj godini, ali svakog septembra postavljamo nove modne rezolucije jer pred nama je mesec kojim počinje nova modna sezona. I zato „Dobro došla jesen-zima ’23“.

U Harper’s BAZAAR svetu septembar je tradicionalno mesec ICON projekta. I zato našu naslovnicu krasi Doja Cat, muzičarka i reperka, koja ne samo da je prepoznatljiva po svojoj muzici, već i ljubavi ka modi. Sigurni smo da se sećate da je baš ona bila prekrivena sa 30.000 Swarovski kristala na Schiaparelli reviji na Couture Week-u u januaru ove godine.

Želimo vam da pronađete vaš omiljeni trend sezone u velikom Harper’s BAZAAR trend vodiču koji je uradio naš kreativni direktor Marko Mrkaja  i izaberete barem jedan trend koji će biti vaša nova modna rezolucija. Važno: ovog septembra imamo veliki comeback garderobe za svaki dan.

Ove sezone je i 50 godina od stvaranja hip hop muzike. Milena Kitić, izvršna urednica, analizira ovaj muzički žanr od samih početaka i njegov značaj na popularnu kulturu.

Lepota je uvek u fokusu, a mi smo se bavili telom i kako ga zavoleti uprkos svim manama. Naša inspiracija je Jonathan Anderson, za brand „Loewe”, i kožna košulja, koja je uveličana da deluje kao da je mantil.

Welcome September! 

Harper’s BAZAAR tim

Najnovije