Candice Swanepoel za Balmain Pre-Fall 2024 kampanju

Proslava leta, slobode i hrabrosti

Južnoafrički supermodel Candice Swanepoel je lice Balmain-ove pre-fall 2024 kampanje, koja se odvija na živopisnoj pozadini Majamija. Pridružuje joj se muški model Mamuor Majeng, a zajedno savršeno prenose beskrajne letnje vibracije koje su inspirisale kolekciju. Sa dizajnom kreativnog direktora Oliviera Rousteinga, fotografije je snimio Teo Liu u seriji koja prikazuje zapanjujuće monohromatske izglede. Balmain-ov prepoznatljiv hrabar i glamurozan stil ističe se u ovim sunčanim snimcima.

Od upečatljivog kontrasta smelih pruga i svetlucavih dijamantskih printova do sofisticirane elegancije krojenih blejzera, Candice pleni pažnju dok pozira pored kristalno plavih voda Majamija.

U smelom i uzbudljivom potezu, suosnivačica Tropic of C čak je pozirala sa glavom u čeljustima krokodila za nekoliko snimaka. Frizer Christos Bairabas je čarobno oblikovao njenu glatku plavu kosu, dok joj je šminkerka Sophia Kossada dala blistav, svež izgled sa crvenim ružem.

Kampanja Balmain Pre-Fall 2024 nije samo prikaz mode; ona je proslava leta, slobode i hrabrosti. Candice Swanepoel, poznata po svojoj gracioznosti i magnetizmu, donosi ne samo fizičku lepotu već i energiju koja odiše samopouzdanjem i snagom. Mamuor Majeng svojim prisustvom doprinosi dinamičnosti kampanje, donoseći dašak muževne elegancije koja savršeno nadopunjuje Candice.

Majami, sa svojim živopisnim pejzažima i bezbrižnom atmosferom, pruža idealnu pozadinu za kolekciju koja slavi letnje avanture i sofisticirani stil. Od sunčanih plaža do luksuznih resortova, svaki kadar odiše luksuzom i prefinjenošću, karakterističnim za Balmain.

Kampanja takođe pokazuje kako Balmain kombinuje tradiciju sa modernim dizajnom. Olivier Rousteing, sa svojom vizijom, uspeva da unese svežinu u klasične krojeve, stvarajući odeću koja je istovremeno avangardna i nosiva. Candice u ovim kreacijama izgleda kao oličenje modernog glamura, dok svaki komad odeće priča svoju priču o stilu i samopouzdanju.

Balmain Pre-Fall 2024 kolekcija ne samo da ističe individualnost, već i slavi različitost. Kroz kampanju, brend šalje poruku o važnosti autentičnosti i izražavanja kroz modu. Candicei Mamuor, kao ikone stila, pokazuju kako moda može biti sredstvo samoizražavanja i moćan alat za komunikaciju.

Ova kampanja je dokaz da Balmain neprestano postavlja standarde u svetu mode, kombinujući umetnost, hrabrost i inovaciju u svakoj kolekciji. Candice Swanepoel i Mamuor Majeng, zajedno sa kreativnim timom, donose ovu viziju na život, stvarajući nezaboravne trenutke mode koji će inspirisati mnoge.

Foto: Promo Balmain

Najnovije