Portonovi
Moda / Get the look

Modna inspiracija za hladne dane: 30 najboljih jesenjih stajlinga Jennifer Lopez

Stilski najlepša jesenja izdanja popularne umetnice.

Pevačica, glumica i poslovna žena Jennifer Lopez jedna od najprepoznatljivijih stilskih ikona na svetu.

Pevačica izvajane figure strogo vodi računa o svom telu i licu, što joj umnogome olakšava svakodnevno odevanje. Naravno, pomoć stilista je neizostavna, ali Jennifer ipak uspeva da ostane verna svom pravcu u odevanju koji ona ume tako dobro da iznese.

Kada je garderoba za hladnije vreme u pitanju, primetićete da pevačica voli da nosi dugačke kapute u paru sa dubokim čizmama ili patikama, kao i uske pantalone koje kombinuje sa krznenim gornjim delovima.

Velike torbe i trendi naočare gotovo su neizostavni aksesoari u njenim dnevnim kombinacijama.

Nakon pomirenja sa bivšim partnerom Benom Affleckom, paparazzo fotografi kao da su uspeli da popularnu zvezdu prate sa još većim žarom pri svakom njenom (a i njihovom) koraku, a čini se da zaljubljenom paru to i ne smeta previše.

J. Lo i Ben u proteklih nekoliko meseci uspeli su da nam pokažu niz koordinisanih stajlinga, od kojih ćemo mi izdvojiti samo one najsvežije, jesenje, a zatim i napraviti malu retrospektivu kroz godine gde ćemo analizirati isključivo najbolje autfite za jesen i zimu koje nam je demonstirala “Jenny from the block“.

U galeriji pogledajte 30 najboljih stajlinga za jesen latinoameričke zvezde koji će vam poslužiti kao inspiracija u narednim danima.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević

Pročitajte još