Kaia Gerber u novoj Celine kampanji

Opušteni kalifornijski stil susreće se s pariskom elegancijom.

Najnovija kampanja brenda Celine, u kojoj glavnu ulogu igra uvek elegantna Kaia Gerber, prikazuje šik spoj opuštenog kalifornijskog stila i pariske sofisticiranosti. Fotografisao ju je umetnički direktor brenda, Hedi Slimane, a serija fotografija je snimljena u mirnom ambijentu Malibua. Fotografije odišu ležernom elegancijom kroz Gerberin garderober, koji sadrži upečatljiv miks teksas šortseva, majica sa logom, strukturiranih jakni i kačketa, savršeno spajajući udobnost sa modom.

Sniman u decembru prošle godine, ovaj niz fotografija prikazuje zvezdu filma “Palm Royale” kako demonstrira svoje manekenske veštine. Ovo nije njen prvi angažman za Celine; pojavljivala se u zimskim reklamama prošle godine i nosila brend u nedavnoj naslovnoj priči za V Magazine.

Kolekcija koju Gerber nosi naglašava neutralne tonove sa suptilnim prugastim detaljima, što predstavlja klasičan francuski stil dok istovremeno prihvata opuštenu, obalnu atmosferu. Izuzetni komadi uključuju Victoire i Triomphe torbe, koje ona nosi s lakoćom.

Kaia Gerber

Sa svojim elegantnim siluetama i svestranom privlačnošću, ove torbe unapređuju ležerne kombinacije, čineći ih prikladnim za razne prilike, od izlazaka na plažu do šetnji gradom.

Brend Celine, osnovan 1945. godine, postao je sinonim za luksuz i sofisticiranost. Pod umetničkim vođstvom Hedija Slimanea, koji je preuzeo funkciju kreativnog direktora 2018. godine, brend je doživeo renesansu koja je privukla pažnju svetske modne elite. Slimane je poznat po svom jedinstvenom pristupu koji kombinuje klasične elemente sa modernim dodirom, čime je uspeo da redefiniše stil kuće Celine.

Najnovija kolekcija, prikazana u kampanji sa Kaiom Gerber, savršeno oslikava ovu fuziju starog i novog. Denim šortsevi i strukturirane jakne predstavljaju moderni luksuz, dok prugasti detalji i sofisticirane torbe evociraju bezvremensku eleganciju. Celine takođe ističe praktičnost u svom dizajnu, omogućavajući svojim kupcima da lako prelaze iz jednog konteksta u drugi, bilo da je reč o dnevnoj šetnji obalom ili večernjem izlasku u grad.

Kaia Gerber, sa svojim prirodnim šarmom i modnom svesnošću, idealna je ambasadorka za ovakvu kolekciju. Njena sposobnost da nosi različite stilove sa lakoćom i gracioznošću čini je savršenim izborom za brend koji teži da kombinuje udobnost sa sofisticiranošću. Njen angažman u ovoj kampanji dodatno potvrđuje njen status jedne od najtraženijih manekenki današnjice.

Foto: Celine Promo

Najnovije