Priya Jain: Novi modni pristup

Priya Jain je model, dizajner i umetnica, koja svoje iskustvo podiže do novih visina.

Odelo:  Odi et Amo @odietamofashion

Priya Jain je model, dizajner i umetnica, koja svoje iskustvo podiže do novih visina. Rad sa nekim od najcenjenijih modnih ljudi u ovoj industriji pomogao joj je da bolje razume šta izgleda najbolje, u čemu se oseća najbolje, šta predstavlja najbolje. Naoružana tim znanjem i razumevanjem, krenula je, ni manje ni više na vrhuncu pandemije, da pokrene sopstveni biznis: luksuzne kupaće kostime i salonke. Dizajnirala je liniju odeće koja je namenjena „devojkama koje vole da budu na moru u Malibuu ili pored bazena u Hemptonsu“. Ona je strastvena zbog svog cilja da se žene osećaju dobro dok dobro izgledaju. Ona je strastveni borac za dobrobit životinja i stoga ne koristi nikakve životinjske proizvode; i ona je strastvena u korišćenju regionalnih proizvoda kako bi smanjila svoj ekološki otisak. Svi njeni proizvodi su lokalni izvori i proizvedeni u Njujorku i Kaliforniji. Ove strasti su evidentne u njenom stilu i originalnosti, prenesene u njoj samoj i njenoj liniji luksuzne odeće. Priia Jain je nova vrsta modne devojke. Veoma vodi računa o održivosti, ali i dalje misli da je moda luksuz.

Nije sve u imidžu, već i u stilu i osećanjima.

Kombinezon: Mangano Original @manganooriginal

Haljina: Odi et Amo @odietamofashion

Haljina: Liina Stein @liinasteinofficial

Haljina: With Jéan @withjean  

English here:

Priya Jain: New fashion approach

Priya Jain is a model, designer and artist, taking her experience to new heights. Working with some of the industry’s most respected fashion people helped her better understand what looks best, what feels best, what conveys one’s best in a final image. Armed with that knowledge and understanding, she set out, during the height of the pandemic no less, to start her own business: luxury swimwear and loungewear. She has designed a line of clothing that is for “the babe that likes to be seaside in Malibu or poolside in the Hamptons.” She is passionate about her goal of making women feel good while looking good. She is passionate about animal welfare and thus makes use of no animal products; and she is passionate about using regional products to minimize her carbon footprint. All of her products are locally sourced and manufactured, in NYC and California. These passions are evident in her style and genuineness, conveyed in herself and her line of luxury clothing. Priya Jain is a new type of fashionista. Concerned with sustainability but still thinks that fashion is luxury.

It’s not about image, it’s about style and feelings.

Team credits:

Photographer: Alex Dani @alexdanifotografo

Model: Priya Jain @priya.j.j

MUA: Yuliya Zykova @yulechkazykova

Styling & Art Direction: Fame Milan @fame.milan

Pročitajte još

Pročitaj još

Amer Mohamad: A Trip to Africa

Jedan od najcenjenijih bliskoistočnih fotografa na svetu, Amer Mohamad, poznat je po tome da obožava da slika sva lica lepote – modele različitih dobi, pola, veličina, a ono što ga najviše inspiriše jeste da ih smešta u nezavršene ambijente i oblači u smele boje. 

Ariadna Gutiérrez: The Power of Passion

Kolumbijska manekenka i influenserka, u intervjuu za Harper's BAZAAR otkriva kako joj jahanje pomaže da održi ravnotežu u životu, ko je najfascinantnija ličnost koju je upoznala i sa kojom istorijskom ličnošću bi otišla na večeru.

Anastasia Kova: On Top Of The World

U intervjuu za srpsko izdanje magazina Harper's BAZAAR manekenka ruskih korena otkriva ko su joj profesionalni uzori, kako je provodila vreme na Baliju tokom pandemije virusa korona i zašto želi da radi u Londonu i Njujorku.

Arina Kartushina: Big time sensuality

U intervjuu za Harper’s BAZAAR model ruskog porekla sa diplomom iz psihologije i rasporedom koji uključuje boravke u Parizu i Dubaiju, otkriva planove za ovu godinu – uskoro možemo da očekujemo njen kurs i knjigu o emocionalnoj inteligenciji.

Daria Koso: Nova perspektiva

Modna fotografkinja iz Majamija, Daria Koso, u intevjuu za Harper’s BAZAAR Srbija otkriva kako je otpočela svoju karijeru, koji su najzanimljiviji projekti na kojima je radila, ali i kako možemo da se nađemo ispred njenog objektiva.

Anabela Belikava: Time goes back

Moda devedesetih se polako ali sigurno vraća na velika vrata, a ko će nam bolje dočarati njenu estetiku do brendova kao što su Mugler, Saint Laurent i Dolce&Gabbana i to na supermodelu kakva je Anabela Belikava.