Donosimo vam najbolje look-ove sa Nedelje mode u Njujorku

LaQuan Smith, Coach,Tory Burch! Bezvremena oda glamuru i njujorškom stilu.

Sada sa sigurnošću možemo da zaključimo, Nedelja mode u Njujorku vratila se u punom sjaju sa idejom da nam pruži ništa sem glamura.

Pred sam kraj, vanvremenski užitak obezbedio nam je dizajner LaQuan Smith. U crnoj haljini do poda, sa prorezima ispod grudi, uz samouveren hod i još samouvereniji pogled na pistu je išetala glumica koja je ovih dana u fokusu, Julia Fox, otvorivši modni show na Wall Street-u. Uz dominaciju crvene boje, kolekcija za jesen/zimu ističe ženstvenost u prvi plan predstavljajući ženu jakom, baš kako to ovih dana čini Julia Fox.

Sa druge strane, britanskog dizajnera Stuart-a Vevers-a, kreativnog direktora brenda Coach, znatno je inspirisao termin održavanja revije, dan ljubavi. Uz ružeromantičnu pesmu u pozadini benda Sonic Youth, modeli su uživali pažnju na neobičnoj pozornici, dok su šetali pse i sedeli na improvizovanim krovovima. Krajnje neočekivano, zar ne?

Iskoristivši slobodu izražavanja kao motiv kolekcije, dizajnerka Tory Burch, koja stoji iza istoimenog brenda, pružila nam je modni performans osvetlivši noć i istorijski znak hotela New Yorker, u slavu senzualne večernje odeće i neobičnih pojedinačnih komada.

Klikom na našu galeriju istražite neke od najinteresantnijih look-ova sa ovogodišnje Nedelje mode u Njujorku.

Priredila: M. Kitić

Foto: Profimedia

Najnovije