Marija Čanji: "Moje reči su moji odevni predmeti"

"Emerging talents" Milan među dizajnerima iz celog sveta otkrili i našu talentovanu modnu kreatorku Mariju Čanji

Na prestižnom "Milan Fashion Week-u", na platformi "Emerging Talents" koja otkriva izvanredne talente iz celog sveta, Marija Čanji, vlasnica brenda CHANYMARIA, dobila je priliku da predstavi svoju kolekciju "Vitezovi sadašnjice" za proleće/ leto 22.

Ova kolekcija je inspirisana vitezovima i potragom za odgovorom da li postoje vitezovi našeg vremena i da li se u svakom od nas krije po jedan vitez. Vitez je simbol snage, hrabrosti i dobrih namera. Poruka koju Marija Čanji želi da prenese ovom kolekcijom je da snagu i hrabrost koju svi nosimo u sebi treba da usmerimo ka poboljšanju sveta u kome živimo, buđenju empatije i da svojim primerom viteštva inspirišemo ljude oko nas. 

"Moje reči su moji odevni predmeti. Želim da pokažem ljudima da su sloboda, istraživanje, kreativnost veoma važni za razumevanje i prihvatanje drugih ljudi. Samo kad prihvatimo razlike koje postoje među nama na putu smo da se osvestimo i budemo mi u svoj našoj lepoti", istakla je naša modna kreatorka.

CHANYMARIA komadi namenjeni su svim osobama koje žive modu i koje su odvažne da eksperimentišu kroz kombinovanje različitih stilova i materijala. Odlikuju ih spoj raznih boja, paterna i stilova, kombinacije predimenzioniranih formi, najviše velikih puf rukava, jakih širokih ramena koja ukazuju na moć, jačinu i borbu a istovremeno odaju primesu nežnosti, romantike i oblih nežnih linija. 

Predstavljanje brenda CHANYMARIA na međunarodnoj modnoj sceni potvrda je o jedinstvenom izrazu naše modne kreatorke Marije Čanji i nadamo se značajan korak za njenu dalju karijeru.

Photos @imaxtree

@emerging.talents.milan

Skaut Josip Grabovac

Pročitajte još

Pročitaj još