Harper's Bazaar Srbija

Najbolje svadbene cipele u kolekcijama proleće/leto 2020

Izbor pravih cipela je odgovoran zadatak, kao i izbor venčanice.

Cipele mogu izazvati mnogo neprijatnosti tokom važnog dana kao što je venčanje ili vam mogu biti pravi prijatelj. Dizajneri u novim letnjim kolekcijama uspeli su istovremeno da spoje praktičnost i lepotu. Uz pomoć pravilno odabranog para cipela, svaka nevesta može provesti ovaj dan kao u bajci.

U novim kolekcijama za proleće/leto 2020, dizajneri su predstavili cipele u klasičnoj paleti boja, među najpopularnijim opcijama: nijanse mleka, biserna, bela, šampanjac i slonovača. Blumarine je pokazao bele satenske cipele hladnog podtona – model je bio ukrašen elegantnim kaišima, a Alexandre Vauthier Couture priznao je svoju ljubav cipelama sa stabilnom petom koje će vam pružiti udobnost tokom čitavog dana. Ne zaboravite da svadbene cipele neveste nose najmanje 12 sati, što znači da će udobna cipela i prosečna peta biti najbolje rešenje za proslavu.

Kolekcija Oscar de la Renta sadrži elegantne bele sandale sa tankim kaišima i minijaturnim zlatnim lancem oko zgloba. U takvim cipelama biće moguće slobodno plesati do jutra, a nakon venčanja lako ih je uklopiti u ležernu garderobu. U međuvremenu, Elie Saab Couture predlaže fantastične cipele u boji šampanjca. Graciozni model velikodušno je obasjan sjajem i šljokicama – čak i Pepeljuga bi vam pozavidela na njima!

Pogledajte u galeriji fotografija najlepše modele iz aktuelnih kolekcija.

vogue.ua

Najnovije