Moda / Revije

Nova SUPERHERO kolekcija za nove superheroje

Poznati brend, koji sredstva od prodaje prosleđuje organizaciji Nurdor, u ovoj sezoni sarađuje sa dizajnerkom Tatjanom Ostojić.

Superhero.rs, platforma za online donacije nastala 2021. u saradnji kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije Nurdor, ovog proleća predstavlja drugu modnu Superhero kolekciju

Poznati brend u novoj sezoni sarađuje sa mladom modnom dizajnerkom Tatjanom Ostojić, poznatom po karakterističnom vizuelnom jeziku u kojem se prepliću različite inspiracije kao što su arhitektura, strip i naučna fantastika. Za novu sezonu, Tatjana je osmislila krojeve i komade za nove superheroje.

Superhero kolekcija za sezonu proleće/leto 2022 je nešto intenzivnijeg kolorita, a čine je duksevi i majice zanimljivih krojeva, sa prepoznatljivim Superhero ispisima. Tu su i dva potpuno nova komada – crveni mantil (Kriptonyte) i crna haljina (Super silhouette).

Nova kolekcija je, kao i prethodna, urađena u Srbiji, a i u njoj se insisitrialo na kvalitetu materijala i izrade. Napravljena je u ograničenoj količini, a dostupna isključivo preko online shopa na sajtu superhero.rs. Sva priklupljena sredstva od prodaje idu organizaciji Nurdor.

Superhero.rs je važan digitalni kanal kroz koji humanitarna organizacija Nurdor, na održiv i jednostavan način, prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, a sve sa ciljem da pomogne u lečenju i oporavku dece obolele od raka. Prva kolekcija je za samo par meseci prikupila blizu 4 miliona dinara.

Trenutno je u fokusu opremanje i otvaranje vrata nove, do sada najveće Roditeljske kuće, koju je organizacija uspela da obezbedi uz pomoć donacija.

– Samo nekoliko meseci od lansiranja superhero.rs platforme i modnog brenda Superhero, predstavljamo drugu kolekciju jer verujemo da su upravo kolekcije ono što će korisnike vraćati na platformu i obezbeđivati konstantan priliv donacija za Nurdor. One ovog puta imaju za cilj završavanje nove Roditeljske kuće, a posebno smo ponosni što je na njima ovog puta radila mlada srpska dizajnerka, sa vrlo prepoznatljivom stilom, koji će doprineti da se Superhero brend dalje razvija i gradi, izjavila je  Milena Đorić Gudurić, direktorka Marketinga u kompaniji Mastercard.

Superhero ambasadori za novu sezonu su Marko Nastić, Zoe Kida, Boško Jakovljević, Mikri Maus, Ena Jović i ekipa Njuz.net-a, a vi, poput njih, možete postati superheroji u samo nekoliko klikova na superhero.rs.

Tekst: Promo

Fotografije: Promo 

 

Pročitajte još