Harper's Bazaar Srbija

Umetnost spektakla

Spektakularnom modnom revijom poznati američki brend Steve Madden sinoć je beogrdaskoj publici predstavio svoju poslednju kolekciju.

Modna scena Srbije sinoć je dobila potpuno novo lice zahvaljujući poznatom američkom brendu Steve Madden-u koji je beogradskoj publici priredio impresivno iskustvo koje predstavlja potpuni pomak od klasične modne revije.

Preko 400 zvanica iz sveta muzike, filma, sporta, mode i televizije uživalo je u savršenoj fuziji mode i pop kulture, uz teatralni performans jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu. Scena koja je produkcijski apsolutno podsećala na spektakle kakve samo možemo videti tokom trajanja nedelja mode u svetskim metropolama, učinila je da Beograd još jednom dokaže da je svet, a posetioce ostavi bez daha.

Prvi deo revije obeležili su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon zelene i narandžaste, uvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko kolena u metalik nijansama i kultne booties koje su osvojile kupce od osnivanja brenda 1991. godine. Maksimilistički dizajn koji dominira kolekcijom poručuje nam samo jedno, a to je da budemo svoje i da budemo smele.

Da poznati brend samouvereno pomera granice na modnom nebu u regionu svedoče Steve Madden shopping kese u kojima su, u svrhu stajlinga defilovale manekenke, skrivajući tako osobu a naglašavajući obuću.

Glam look modela naglašen je kosom skupljenom u visoki rep brenda Balmain Paris Hair Couture, koji se nalazi na tronu premium linija za negu kose.

Energični performans grupe plesača koji su izveli tačku u jesenjim sneaker modelima, pokretom i dinamikom tela preneo je energiju sa njujorških ulica u beogradsku Luku Beograd, dok je nastup ispraćen ovacijama iz publike.

Najveće iznenađenje večeri priredila je muzička diva Jelena Karleuša koja predstavlja otelotvorenje Steve Madden alfa žene: slobodnu i snažnu ličnost sa potpunom kontrolom nad svojim životom.

Jelena je prošetala pistom u fuksija čizmicama sa platformom i bodiju koji je maksimalno istakao njenu figuru, a ceo look zaokružila je neočekivanim detaljima – velom u jarkoružičastoj boji i cvećem koje je nosila u rukama. Da je neprikosnovena kraljica performansa potvrdio je sam početak nastupa pojavivši se na sceni u džinovskoj cipeli.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz modnih, umetničkih i šoubiz krugova uključujući Natašu Bekvalac, Ninu Janković, Luku Raco, Mihajla Veruovića Voyage, Minu Milutinović i Danijelu Dimitrovsku.

Pored njih, u prvim redovima sedele su i popularne devojke Instagrama Dunja Jovanić, Jasmina Šupeljak, Una Krlić i mnoge druge.

Spektakularna kolekcija dostupna je u svim Steve Madden i Fashion&Friends radnjama.

Tekst: Promo
Foto: Promo

Najnovije