Bež, smeđa, oker: nosimo zemljane tonove kao street style zvezde

Tople boje za hladne jesenje dane!

Prvi hladni dani su pred vratima i vreme je da razmislite o jesenjoj garderobi.

Istina, sada vam nećemo savetovati kako da se zagrejete u bukvalnom smislu, ali razgovaraćemo o najtoplijim nijansama - bež, braon i oker i kako ih nositi. Zaista, ponekad osećaj topline i udobnosti koji nam pružaju određene boje nije ništa manje važan od fizičke topline koju pruža odeća.

Svaki put kad stigne jesen, garderobe se ispune zemljanim tonovima - sve nijanse zemlje i peska. To je razumljivo: jednostavno se kombinuju, odgovaraju apsolutno svemu i u dobrom smislu te reči izgledaju luksuzno. Stoga su bež kaputi već čvrsto ušli u status večite klasike, a braon torbe i cipele su lagano odgurnule klasične crne opcije sa pijedestala.

Gotovo je nemoguće pogrešiti kada nosite ove nijanse - toliko su svestrane da odgovaraju gotovo svemu, ali ako želite da koristite najefikasnije kombinacije, ima smisla okrenuti se hronikama uličnog stila - heroine tačno znaju kako da privuku pažnju na sebe. Najsigurniji način je međusobno kombinovanje zemljanih tonova: na primer, bež sa tamno braon. Boje istog tonaliteta besprekorno se kombinuju i savršeno pojačavaju međusobni „zvuk“, stoga tokom Nedelja mode uvek možete pronaći devojke odevene od glave do pete u svim nijansama bež, smeđe i oker boje.

Još jedna prilično sigurna, ali pobednička opcija je kombinacija stvari u različitim nijansama iste boje, na primer, bledo bež bluza sa tamnijim pantalonama. Ova igra polutonovima daje dubinu i složenost stajlingu. Međutim, možete biti odvažne i kombinovati bež stvari sa svetlijim bojama - na primer, sa plavom. U ovom slučaju, svetla boja će stvoriti zanimljiv kontrast sa neutralnijom toplom nijansom. Bez obzira na to šta odaberete, glavna stvar je da se osećate prijatno. Na kraju krajeva, devojka puna samopozdanja je uvek najlepša.

Dozu inspiracije pronađite u našoj galeriji fotografija!

foto:harpersbazaar.ru

Pročitaj još