Harper's Bazaar Srbija

Kako nositi kožu ove sezone: 17 predloga koje ćete voleti

Nove street style hronike obradovale su nas pravim obiljem kožnih stvari.

Pre par sezona, koža je učvrstila svoje pozicije u ormarima modernih devojaka tako da jesenji izgled više nije zamisliv bez barem jednog kožnog detalja (ili još bolje – celokupnog kožnog izgleda).

Takva ljubav prema kožnim stvarima objašnjava se i praktičnošću, jer je za njih lako brinuti. Pronaći stvari od najmodernijeg materijala ove jeseni neće biti teško – zastupljene su u kolekcijama gotovo svih brendova.

Izaberite pantalone u boji ili trench mantil, zavodljivu kožnu haljinu za zabavu ili kožnu košulju kao alternativu jakni i kišnom mantilu.

Ali, stilizovanje modernih kožnih stvari mnogima nije lak zadatak, a ovde će vam u pomoć doći inspiracija trendeseterki. Možete kombinovati kožu sa džemperima, farmerkama, pamučnim košuljama i pletenim trenerkama. Trebalo bi da budete oprezni sa tkaninama sjajne strukture: saten i svila – koža takođe ima sjajnu površinu, a takva mešavina tkanina može preopteretiti stajling. Ne plašite se igre bojama i izaberite ne samo univerzalnu crnu kožu, već i moderne jesenje nijanse: crvenu, oker, bež, braon, bordo, zelenu –  tako će vaš izgled biti još svežiji i zanimljiviji.

Predloge pogledajte u galeriji fotografija!

foto:bazaar.ru

Najnovije