Must have ovog proleća: modne preporuke heroina uličnog stila

Jednostavne modne ideje za svaki dan od street style heroina!

Kombinezon

Kada je reč o kombinezonima, ovde vlada isto pravilo kao i sa haljinom – obucite i ne morate smišljati ništa drugo. Praktični monohromatski kombinezoni utilitarističke estetike, kao i mekani kombinezoni od tkanine sa ženstvenim printom, u modi su ove sezone.

Mini suknja i predimenzionirani blejzer

Odeća u stilu osamdesetih je danas neverovatno relevantna. Ovo je najbolja ideja za one koji žele da nose vrlo kratke suknje i istovremeno pojačavaju erotski efekat. Blejzer XXL veličine odmah će dodati notu strogosti vašem izgledu. Kombinujte odeću sa sandalama sa tankim kaiševima.

Sandale sa čarapama

Ova ideja nije nova, ali je vrlo relevantna. Ako nikada pre niste nosili sandale preko tankih ženstvenih čarapa, sada je vreme da probate. Pravila igre: sandale sa tankim kaiševima ili širokim petama u stilu 70-ih + valovite čarape od prirodnog materijala.

Maksi haljina i ravne sandale

Savršeno za kasno proleće i leto. Kombinujte haljinu iz kasnih 60-ih (A-kroja sa grafičkim printom) sa niskim, minimalističkim sandalama. Velike naočare, klač - to je sve što vam treba.

Dvostruki denim

Praktično, komforno, stilski: u ovoj odeći možete otići u supermarket i na modnu reviju. Kombinujte farmerke sa košuljom ili jaknom od teksasa, dodajući ovoj kombinaciji patike ili cipele sa visokom potpeticom.

harpersbazaar.com.ua

M.L.

 

Pročitaj još iz kategorije Street Style