Najbolja street style izdanja sa Couture Fashion Week-a

Leto u Parizu znači samo jedno: okupljanje couture ekipe na ulicama grada svetlosti.

Da li išta više može da zadovolji stilska čula od novih dizajna modnih kuća kao što su Chanel, Dior i Schiaparelli, predstavljenih tokom pariskog Haute Couture Fashion Week-a? Kao i omiljene slavne ličnosti, zajedno sa trendseterima viđene na ulicama grada svetlosti u sjajnim outfitima.

Za one koji prisustvuju couture revijama, pristup ‘više je više’ obavezno je pravilo. Šljokičaste haljine, statement nakit u boji zlata, grafički print i izobilje crne boje must have su letnjeg street style-a u Parizu. Ako na to dodamo raznovrsnost materijala – od čipke, preko svile i tila do štofa, i krojeva koji su za cilj imali da istaknu odvažnu ženstvenost, možemo slobodno reći da su pariske ulice postale svojevrsna izložba couture izgleda.

U prvim redovima revija videli smo mnoge zvezde, koje su izgledale nikad glamuroznije. Emma Watson sa moćnim naramenicama momentom na Schiaparellli ili Keira Knightley u maloj crnoj haljini na Chanel show-u i Kim Kardashian u rimejku Jean Paul Gaultier haljine koju je nosila Madonna 90-ih, apsolutno sve do jedne očarale su ove godine – svaka u svom maniru.

Čitav foto-izveštaj o fantastičnom street style-u sa ovogodišnje Nedelje visoke mode u Parizu pogledajte u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije