Street style se vratio u Pariz: 14 outfita koji su se izdvojili na PFW

Nedelja mode u Parizu započela je revijama za kolekcije muške odeće proleće/leto 2022. godine.

Povratak na modne revije sa fizičkim prisustvom pokrenut je, a za početak je zaslužna pariska Nedelja mode koja se održala od 22. do 27. juna u glavnom gradu Francuske gde su predstavljene revije za mušku kolekciju sezone SS22.

Modni događaji, iako sa ograničenim brojem gostiju zbog Covid-19, postali su povod da trendseterke da ponovo izađu na ulice. Ovo je možda bila Nedelja muške mode, ali bilo je i elegantnih gostiju koji su često pratili jednako stilski obučene muškarce.

Čini se da je vreme u Parizu odredilo odeću ljubitelja mode koji su bili prisutni na raznim događajima, pa nije slučajno što je većina gostiju PFW-a nosila mantile. Lagani trenč mantili imali su počasno mesto u stajlinzima fashionista koji su kombinovani sa farmerkama,  dok su preveliki sakoi u neutralnim ili smelim nijansama bili još jedna opcija koju su Francuskinje nosile.

Ako moramo da pronađemo trend među izgledima uličnog stila, čak i ako svaki od njih izgleda drugačije, onda su to topovi. Parižanke su na najmaštovitije načine nosile kratke majice, košulje i prsluke u kombinaciji sa farmerkama, pantalonama i suknjama.

U galeriji pogledajte neke od najposebnijih izgleda uličnog stila sa pariske Nedelje mode i potražite inspiraciju za svoj. 

Pročitajte još

Pročitaj još