10 prolećnih komada koje možete kupiti sada

Sigurno ćete ih nositi i u godinama koje dolaze!

Naši omiljeni komadi iz novih kolekcija brendova.

U poslednjih godinu dana, žene su lišene jedne od omiljenih navika, kupovine – zaboravile smo na beskrajne šetnje sa prijateljicama po buticima kako bismo otkrile najlepše komade iz novih kolekcija naših omiljenih brendova. Na sreću svih nas, kupovina preko Interneta je jednako prijatna, tako da lako možemo obnoviti svoj ormar.

Posebno ove sezone, svi naši omiljeni brendovi dodaju nove kolekcije svojim e-prodavnicama. To znači da su njihove prolećne kolekcije spremne i čekaju da ih otkrijemo.

 

Ukoliko ovog proleća planirate da osvežite svoju garderobu, predlažemo da svojoj kolekciji dodate predmete koji su u trendu, ali koje možete nositi godinama. Jedan od njih je haljina – košulja koju dizajneri predlažu za proleće 2021. godine, a tu su i haljine koju možete nositi u kancelariji i u šetnjama do plaže. Kupićete ih ove godine, ali ćete ih sigurno nositi dugi niz godina.

 

Na vašoj listi moraju biti i rančevi i torbe u intenzivnim bojama koji će nadograditi vaš izgled. Patike sa veselim šarama, mini teksas suknje i bele košulje takođe su među komadima koji zaslužuju da se nađu na vašoj prolećnoj listi za kupovinu.

 

Uzbuđeni smo zbog novih kolekcija i u galeriji smo prikupili deset vrlo elegantnih, must have komada koje vredi nabaviti.

 

foto:promo

Najnovije