Harper's Bazaar Srbija

7 esencijalnih komada od teksasa za jesenju sezonu

Po svemu sudeći, teksas bez ikakvih problema u svakoj sezoni možemo nazvati jednim od glavnih trendova… 

On otprilike sa sobom nosi istu trendy relevantnost kao bež trenč mantil ili mala crna haljina. Uvek je u modi – ma koliko se okolna stvarnost menjala.

Istina, kroj komada se obično menja – moderni teksas ove jeseni uopšte nije isti kao pre 5 ili 10 godina. Sigurno se svi sećaju čuvene pojave Britney i Justina u odeći od teksasa – možda je ovo najjasniji primer kako to ne treba raditi ove sezone.

Ne bi trebalo da pokušavate da obučete sve odjednom i kladite se na istu teksturu i boju – ovo čini stajling staromodnim. Stoga vam savetujemo da se ograničite na samo jedan, najviše dva predmeta od teksasa u jednom outfitu.

Klasika su farmerke plus košulja ili jakna od iste tkanine. Međutim, možete se odlučiti i za haljinu ili kombinezon – ovo će rešiti probleme sa odabirom prave kombinacije. A mi ćemo pokušati da rešimo još jedan važan problem – potragu za najboljim komadima od teksasa.

U našoj galeriji već smo prikupili 7 najboljih farmerki, košulja, jakni i čak jednu haljinu. Sve kako ne biste morali da provodite duge sate na internetu i istražujete šta je u trendu ove jeseni.

bazaar.ru

Najnovije