Harper's Bazaar Srbija

Baggy Pants: Stil pantalona koji je osvojio modne piste

Chanel SS21

Gledajući modne piste SS21 dizajnera i ultra elegantne široke pantalone koje predlažu za ovo proleće, već se pitamo kako je moguće da smo nekada želeli da nosimo samo skinny farmerke. Uostalom, ako kreiramo listu dobrih stvari koje nam je doneo karantin, definitivno bismo uvrstili udobnost u stilu.

Pojasevi koji sužavaju struk, visoke potpetice i uske farmerke ustupile su mesto odeći širokog kroja i predimenzioniranim komadima, koji su izgleda zvanično osvojili modne piste i to ne nepravedno.

Louis Vuitton SS21

Logično je da ne želimo da žrtvujemo udobnost i praktičnost u kojoj smo uživali toliko dugo. Dakle, dizajneri, osluškujući atmosferu vremena, predstavili su verzije pantalona koje kombinuju udobnost i eleganciju.

Široke pantalone isticale su se na modnoj pisti, od Louis Vuittona do Alberte Ferretti i brenda Chanel koji je dodao slatku torbu u vidu pojasa i očarao nas još više. Struk uglavnom ostaje uzak i visok kako bi se osigurala besprekorna silueta.

Alberta Ferretti SS21

Fendi SS21

Chanel SS21

Od boja ćete pronaći sve (Fendi predlaže jarko crvenu, dok se Chanel kladi na ružičastu), ali zemljani tonovi i bež modeli su dominirali. Uz jednostavnu belu majicu, veliku torbu, vaše omiljene sunčane naočare i par trendi patika, imate savršenu odevnu kombinaciju za proleće, bez rizika da se ni na trenutak ne osećate udobno u onome što nosite.

Široke pantalone, od nas imaju definitivno – da!  

foto:Pinterest

Najnovije