Croisettecore trend je estetika leta za 2024.

Francuska rivijera dovoljno dugo je hvaljena kao jedno od najotmenijih mesta na planeti, da je krajnje vreme da prihvatimo ovog estetskog predstavnika jedinstvenog stila regiona.

Croisettecore

Skoro jedan vek, Francuska rivijera je epicentar kulture u južnom regionu zemlje. Filmske zvezde zlatnog holivuda i francuske modne ikone šetale su šarmantnim ulicama bezbrojnih idiličnih primorskih gradova – uključujući i Kan. U bilo kom regionu sa toplim vremenom, šeširi, naočare za sunce i prozračna moda su uobičajeni, ali na Francuskoj rivijeri, stil je podignut na potpuno novi nivo.

Iako se Kan najčešće povezuje sa filmskim festivalom, grad je decenijama bio glavna lokacija za letnji odmor. Jedno od najpoznatijih mesta u gradu je Bulevar de la Kroazet, gde se i stanovnici i turisti koji vole modu okupljaju na povremeni popodnevni aperitiv i šetnju kroz brojne butike užurbane avenije. Sanjive, lepršave letnje haljine i tipične francuske pruge čine sastavne elemente izgleda, ali nedavno su teksas i oštra odela zaokupili pažnju kao trendi stilovi koji se vide u ultra-šik gomili Francuskinja.

Croisettecore

Kako su se slavne ličnosti, modeli i filmske zvezde spuštale u region u ime Filmskog festivala u Kanu 2024, Croisettecore — ili prozračna, elegantna estetika u stilu Francuske rivijere — se pojavila kao jedan od ultimativnih šik stilova sezone, i s obzirom na mnoštvo gracioznih slavnih izgleda van festivala, estetika je već spremna da preuzme modu za leto 2024.

Konkretno, Anya Taylor-Joy je procvetala kao ikona stila tokom svojih nastupa na Filmskom festivalu u Kanu 2024. Zvezda sage o Mad Maxu, pojavljivala se u outfitima punim one suštinske energije Francuske rivijere. Od prevelikih Jacquemus šešira do lepršavih belih haljina od šifona, Anya nam je isporučila zadivljujuću seriju Croisettecore izgleda.

Glumice Hunter Schafer i Selena Gomez takođe su dokazale da je njihova modna igra na najvišem nivou tokom pojavljivanja na crvenom tepihu festivala. U šik pletenom kardiganu i suknji, zajedno sa štiklama i niskom punđom, Gomez bila je oličenje mode Francuske rivijere, dok je Hunter imala drugačiji pristup inspirisan vintidžom sa belom haljinom i koordinirajućom maramom.

Kako Croisettecore preuzima društvene mreže, vreme je da prigrlite estetiku letnje francuske devojke za nadolazeće vrele dane. pokupljajući svu inspiraciju od naših omiljenih zvezda sa Kanskog filmskog festivala.

Foto: Profimedia

Najnovije