Bella Hadid zatvorila Kan Versace haljinom dostojnom trenutka

Ovo je treći Versace outfit koji je supermodel nosila u nedelji.

Bella Hadid

Bella Hadid zaokružila je svoj niz kanskog stila velikim vintage momentom.

Nakon zlatne Versace mini haljini iz 90-ih, supermodel se odlučila za romantičnu, potpuno belu haljinu iz kolekcije Atelier Versace za proleće 1998. Lagano prozirna svilena haljina bila je epitom elegancije tog vremenskog trenutka, sa izrezom, lepršavom suknjom i vijugavim srebrnim vezom sa šljokicama.

Skupovi belih perlica ukrašavali su haljinu, uključujući i zadnji deo haljine, gde je tkanina dramatično padala (skoro do kraja Bellinih leđa). Rizični niz visećih belih perlica povezivao je razmak na struku.

Izgledajući kao kraljica mature iz devedesetih, Bella Hadid je upotpunila izgled podudarnim providnim belim šalom, koji je nežno prebacila preko lakta. Šetala je kroz kaldrmisane ulice Kana u sjajnim srebrnim štiklama – modni podvig – dok je mahala svojim obožavaocima. Nosila je upečatljive dijamantske minđuše koje su se spuštale u nizove kristala, i upotpunila izgled sa dva velika dijamantska prstena, od kojih je jedan okruživao sjajni crveni rubin.

Bellin glamur podsećao je na istu dekadu kao i njena haljina, pozajmljujući trendove devedesetih, uključujući ultra-tanke obrve, smokey smeđu senku za oči i smeđi ruž za usne. Njena duga smeđa kosa, povučena unazad u punđu sa definisanim kovrdžama, dobro se slagala sa retro izgledom.

Iako je vreme supermodela u Kanu bilo kratko – sletela je u Rivijeru tek prošle nedelje – ona je iskoristila priliku sa nekoliko zapaženih izgleda. Mnogi od njih su bili zahvaljujući Versace-u, uključujući njen neverovatan crni šljokasti komad i sjajnu vintage minihaljinu. I koliko god njen goli izgled Saint Laurent-a bio odstupanje od njenog uobičajenog garderoba, Hadidin Versace izlet činio se kao povratak starom sjaju.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije