Harper's Bazaar Srbija

10 šik načina za stilizovanje košulja vibrantnog kolorita

Kaleidoskop boja u korist prolećnih outfita.

2021. nesumnjivo je bila godina šarenolikog odevanja. Nakon restrikcija i rada od kuće, sa opuštanjem istih, koračali smo iz meseca u mesec sa nadom, koja se doslovno prenela i na naš stil odevanja. Paleta boja bila je raskošna, printovi su se svuda isticali i čitava zabava svodila se na uklapanje stajlinga.

I znate šta? Izgleda da se ova estetika nastavlja i u 2022-oj.

Prve naznake proleća – svetlija jutra i duži dani, označavajući novu sezonu pred nama, dodatno su motivisali trendsetere da sklone sa strane slojeve vune tamnijih tonova i novim izborom odeće podignu raspoloženje. S obzirom na epsku zasićenost širokim dijapazonom boja koje smo viđali u kolekcijama za proleće/leto 22, ne čudi da je vibrantan kolorit upravo ono što je izbilo na vrh trendinga.

Dok neki prihvataju smele boje u stajlinzima od glave do pete, postoji jedan specifičan komad koji je posebno favorizovan (čak i kod onih sa minimalističkom estetikom): košulje u jarkim bojama.

Od bubblegum pink do upečatljivo tirkizne, sada možete odabrati različite modele košulja u bezbroj duginih varijanti, te na efikasan način udahnuti nov život svojoj garderobi.

Klikom na našu galeriju pogledajte 10 savršenih odevnih kombinacija sa košuljama vibrantnog kolorita, koje će vam dati svu inspiraciju koja vam je potrebna ovog proleća!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

 

Najnovije