Letnji must-have komadi za nju i njega

Izdvajamo Timberland komade uz koje ćete ovog leta ne samo biti u trendu, već i spremni za svaku uzbudljivu avanturu!

Svaka sezona ima svoje boje, baš kao i komade za koje sa sigurnošću možemo reći da ćemo ih viđati svuda! I dok brendovi nastoje da pripreme što atraktivniju ponudu kojom će odgovoriti na trendove, ali ih i sami postaviti, krajnji sud o tome šta će biti must-have uvek donose – korisnici.

Ako je sudeći prema najažurnijim fashion profilima na društvenim mrežama, ovog leta ni po koju cenu ne žrtvujemo udobnost zarad izgleda i ako je to nešto za šta treba da se zahvalimo generaciji Z – onda smo joj i te kako zahvalni! Komadi koje ćemo ove sezone rado nositi nisu samo estetski privlačni, već i čine da se u njima osećamo odlično, a to je, iskreno, sve što želimo od svoje letnje kolekcije.

Ovo znači da ćemo letnje dane provoditi u prijatnim majicama i šortsevima, dok ćemo tokom svežih letnjih noći posezati za mekim vrećastim duksevima. Ovako ćemo od jutra do večeri sebi obezbediti onaj ugodan osećaj slobode zbog kog i volimo leto.

Letnja obuća ove sezone takođe prati trend udobnosti koja je podržana izgledom. Pored patika koje iz kolekcije u kolekciju unapređuju svoju formu kako bi se uklopile u svaki stil i svaku priliku, sandale i papuče postaju neizostavni delovi našeg cipelara, naročito ako je reč o “svakodnevnim” modelima.

Kada je reč o bojama koje će biti glavne tokom ove sezone, ovde neće biti previše iznenađenja – kliše ili ne, ostajemo verni vedrim tonovima koji u nama bude dobro raspoloženje dok ćemo, naravno, pojedine stajlinge obogatiti i starim dobrim crnim komadima. Hej, niko nije rekao da klasika nije u trendu!

Pitate se gde je moguće pronaći prethodno opisano? Ne brinite, mislili smo i na taj detalj!

Timberland je brend koji sezonama unazad na pravi način spaja udobnost i atraktivnost, komfor i estetiku, a po istom principu je kreirao i svoju najnoviju kolekciju. U njoj možete pronaći pregršt komada prepoznatljivog stila uz koje će vaši letnji dani biti super udobni, ali i super trendi! Na vama je samo da odaberete onaj pravi, a mi vam u nastavku otkrivamo svoje favorite.

Pogledajte sve komade kolekcije za nju i njega u nastavku:

Za nju

Duks, braon patike, lila sandale, šorts, majica, jakna, braon sandale, patike

Za njega

Duks, ranac, majica, bermude, kaiš, kačket, patike, cipele, mokasine, sandale

Svoje Timberland favorite sada možete pronaći po sniženim cenama jer je počelo veliko sezonsko sniženje do 40% u Timberland monobrend prodavnicama u šoping centrima Galerija i Ušće u Beogradu, i Promenada u Novom Sadu, kao i u svim Fashion&Friends prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu i Nišu, te u online šopu fashionandfriends.com i na istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Promo

Najnovije