Harper's Bazaar Srbija

Ove boje zavladale su street style-om!

Radujemo se žutoj boji u svim njenim nijansama prolećnih cvetova...

Dok čitavim svetom globalni problemi i krize ne jenjavaju, na suprotnoj strani odvija se jedan od najbitnijih modnih događaja u godini – Nedelje mode u Njujorku, Milanu, Londonu i Parizu. Iako smo pogođeni svakodnevnim vestima, tračak optimizma tražimo u nekim vedrijim temama.

Zato nam se posebno dopada nov trend koji je zavladao na ulicama glavnih modnih metropola. Jarkim bojama IT devojke odlučile su da se bore protiv sveopšteg crnila. Pored prošlogodišnje trendi zelene, svoje mesto nalaze i vibrantno ljubičasta, narandžasta i crvena, ali posebno se istakla žuta. Pomislite samo na sve te nijanse prolećnih cvetova maslačka, narcisa i jagorčevine!

Simbol sunca, sreće i optimizma, koja budi kreativnost i dobru energiju, žuta boja iskristalisala se kao najpopularnija boja street style-a. Dovoljno je da je uvrstite u svoj izgled detaljima poput torbe, cipela ili marame.

Ako vam je potrebno više od toga, dodajte joj još jednu, dve ili čak tri boje – žuta se odlično slaže uz ljubičastu ili plavu. Za one sa odvažnim stavom, predlažemo outfit u žutom od glave do pete.

Kako to rade trendseterke street style-a, pogledajte u našoj galeriji i odaberite način na koji ćete implementirati ovu boju koja podiže svaki stajling ali i raspoloženje!

Foto: Profimedia

Priredila: T. M.

 

Najnovije