Harper's Bazaar Srbija

8 jesenjih must have cipela

Donosimo vam modele u koje vredi investirati!

Sa početkom jeseni i prvim nagoveštajima svežijeg vazduha, modni svet preduzima prve korake ka preuređenju svog garderobera za sezonu pred nama.

Dok kaputi i trikotaža još uvek mogu biti preuranjena potraga, možete početi da donosite (i nosite) pametne odluke o obući. Trendovi cipela ove jeseni slave individualnost i samoizražavanje, istovremeno zadovoljavajući različite ukuse i sklonosti.

Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnih silueta ili više volite da privlačite pažnju svojom pojavom, ova sezona ima nešto za vas (i vaša stopala). Klasične cipele, mokasine, patike ili otvorena peta u neočekivano šik papučama, čekaju vas u Bpolar radnjama.

Nastavite da skrolujete da biste otkrili devet glavnih trendova cipela za jesen 2023. koje direktno sa pisti možete naći u Bpolar radnji ili na web strani Bpolar.rs.

Originalan print

Jednostavne a jedinstvene, cipele sa printom odličan su dodatak jesenjem garderoberu. Basic komadima doneće potrebnu dozu stila.

Klasična jesenja cipela

Ovaj klasičan model čizama je veoma popularan tokom jeseni. Idealan je za formalne ili poluformalne prilike.

Mokasine

Mokasine su udobne i šik cipele koje dodaju sofisticiranost svakom izgledu tokom jeseni.

Cipele za kišu

Ove cipele će vam pomoći da ostanete suvi i udobni tokom kišnih dana. Birajte vodootporne modele sa dobrim đonom kako biste izbegli klizanje.

Oksfordice

Oksfordice su odličan izbor za elegantnije prilike. Dolaze u raznim bojama, pa možete pronaći one koje se slažu sa vašim stilom.

Cipele do članka

Ove čizme sjajan su izbor za svakodnevni izgled tokom jeseni. Udružite ih sa farmerkama, suknjama ili haljinama.

Patike

Za aktivniji stil života tokom jeseni, udobne sportske patike biće od pomoći. Osim što su praktične, mogu se uklopiti u različite odevne kombinacije.

Papuče

Ove cipele su savršene za dane kada želite udobnost, ali ne želite nositi čizme ili patike. Ponesite ih sa sobom za brze izmene obuće.

Sve komade, kao i ostalu ponudu obuće možete pogledati na Bpolar.rs

Foto: Bpolar

Tekst: T.M.

Najnovije