Povratak Adele na crveni tepih u haute couture stilu

Pop kraljica počastila nas je fantastičnim kreacijama na dodeli Brit Awards 2022.

Od kako se vratila u centar pažnje zbog najnovijeg albuma, 30, Adele dosta se zabavljala sa modom. Iako je pevačica uvek bila dobro obučena, outfiti koje je nosila u poslednje vreme prilično su naglašavali njenu siluetu, vibrantnog kolorita i prožeti osećajem zabave.

U tom maniru odabrala je i svoje stajlinge za dodelu Brit Awards 2022. Na crvenom tepihu pojavila se u posebno šivenoj Armani Privé crnoj toaleti od somota. Haljinu dubokog V izreza i golih ramena, krasio je detalj u vidu tufnastog tila, koji je napred činio sastavni deo dekoltea, dok se pozadi nastavljao u voluminozan plašt do poda. Dijamantske minđuše brenda Lorraine Schwartz, kao i dijamantski prsten činili su savršenu završnicu ovom sofisticiranom izgledu.

Adel je na događaju izvela svoju novu pesmu „I drink wine“, gde se presvukla u smagardnu, posebno šivenu Valentino Couture haljinu – dizajn kreativnog direktora brenda, Pierpaolo Picciolia. Haljina, sa volanima koji su krasili široke rukave i, takođe, golih ramena, te prekrivena svetlucavim šljokicama, donela je posebnu energiju na bini, tokom pevačicinog izvođenja.

Dizajner je izjavio da je zahtev od Adele-inog stiliste dobio tokom letnjeg odmora, ali da je odmah prionuo na posao. „Takav entuzijazam je omogućio ono što je u početku izgledalo samo ludo“. Strast prema projektu dominirala je svakim aspektom kreacije, od njene teksture do boje, sve je pažljivo odabrano da upotpuni pevačicin nastup. „Zelena je njena boja. Ne samo da se savršeno uklapa sa njenim crtama lica već ima i snagu i pozitivnu vibraciju, koja slavi njen glas. Ništa nije moglo više da natera njenu energiju da zrači od šljokica. Rezultat je bio izgled koji je predstavio Adele u njenom najglamuroznijem i najmoćnijem svetlu.“, izjavio je Piccioli.

Posetite našu galeriju za vizuelni utisak ovih fascinantnih haljina.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije