Harper's Bazaar Srbija

Predviđamo: Amina Muaddi x Wolford – Jesenji favorit koji će influenserke obožavati!

Da li znate ko je Amina Muaddi? Ako ne, onda sasvim sigurno znate kako izgleda njena štikla!

Čak i kada smo pre godinu i po dana bili duboko u mislima vezanim za opštu egzistenciju, potpetice sa potpisom Amine Muaddi prodavale su se kao da klubovi danonoćno rade, a street style je najvažnija sporedna stvar na svetu.

Efektna štikla čija forma se najčešče opisuje kao oblik zvoncara, postala je hit preko noći.

Od poznatih devojaka prva ih je otkrila Rihanna, potom Kendal Jenner kao da nije mogla više da živi bez svakog novog para koji se pojavi, a potpuno usijanje na društvenim mrežama dogodilo se kada je Rosie Huntington-Whiteley na Instagram okačila selfie iz njenog čuvenog kupatila, na nogama je imala potpetice sa sada već prepoznatljivom štiklom.

Kako će se stvari po pitanju stylish selfija razvijati u narednih par meseci, moći ćemo uskoro da posvedočimo ali već sa prvim pogledom na novu kolekciju Amine Muaddi, koja ovoga puta uključuje saradnju sa čuvenim austrijskim brednom čarapa Wolford, možemo da predvidimo kompletnu pomamu.

Razloga za to je nekoliko: forma štikle naravno ostaje nepromenjena, ali boje, tekstura i detalji su “out of this world”! I sve tu u savršenoj kombinaciji sa najlon čarapama u istim tim bojama, mrežastim čarapama (pored klasičnih tu su i one sa cirkonima) i pazite sada ovo: catsuit kombinezona od lateksa.

Kolekcija sadrži ukupno 17 modela, a cene se kreću od 90 do 540 američkih dolara, sem onog kombinezona koji smo maločas pomenuli, njegova cena je rezervisana za Kendal i Bellu recimo, u pitanju je cifra od vrtoglavih 5.000 dolara.

 

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

Najnovije