Harper's Bazaar Srbija

Bentley lansira novu luksuznu ski kolekciju

Za strastvene skijaše dubokog džepa.

Čuveni proizvođač automobila Bentley poznat je ne samo po luksuznim četvorotočkašima, već i po skijaškoj opremi, ali ne makar kakvoj, već u maniru estetike brenda, kom je otmenost i prepoznatljivost na prvom mestu, a kvalitet ne treba posebno isticati, jer on se podrazumeva.

U saradnji sa brendom Bomber, britanski brend je za ovu zimsku sezonu pripremio kolekciju nazvanu Bomber for Bentley ICE Edition, koja će sasvim sigurno oduševiti sve pasionirane skijaše koji žele da budu autentični.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bentley Wien (@bentleywien)

Limitirana serija skija (200 pari) ICE Edition, izrađena je od vrhunskih materijala i krase ih 3D dijamantski amblemi, napravljeni od mesinganog poliranog nikla. Kao deo opreme, tu je i set štapova, izrađen od ultralaganog ugljenika i aluminijuma, sa ručkama od eko kože, za vrhunski komfor.

Naravno, neizostavna kaciga brenda Bentley, dizajnirana je ne samo da štiti, za sigurnost na padinama, već je i vrhunski stilizovana. Udobna, izdržljiva, od ugljeničnih vlakana, ručno izrađena, ova kaciga poseduje higijenski sistem koji oslobađa mirise, kako bi tokom cele sezone bila prijatna za nošenje.

Ne treba posebno isticati da svaki komad Bentley ICE Edition opreme prati i visoka cena. Skije su 2.750 dolara, kaciga 995, a štapovi 275 dolara. Pa, ko voli, nek izvoli, a nema sumnje da će u rekordnom roku biti rasprodata.

Tekst: S. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije