Harper's Bazaar Srbija

Business look: Kakav nakit nosimo na posao?

Dijamantski nakit za posao upotpuniće vaš radni dan.

Posao je važan segment u životu svake žene. On je jasan pokazatelj pofesionalnosti i sposobnosti, kao i merilo uspeha i potencijal za napredovanje. Imajući ovo u vidu ne čudi što se mnoge žene trude da ostave doprinos u kompaniji u kojoj rade, te veliku pažnju posvećuju svakom detalju u poslovanju, uključujući i izbor garderobe.

Verovali ili ne, business look ima neverovatnu moć pri kreiranju poslovnog imidža. Dovoljan je jedan pogled klijenta na vaš izgled da bi doneo odluku o saradnji sa vama. S obzirom da dijamantski nakit čini važan deo outfita izbor modnog stajlinga za posao za mnoge žene pravi je izazov.

Da biste izbegle greške u tome Maestro Jewelers daje vam savete kako da nosite dijamantski nakit za posao.

Neka vaš dijamantski nakit odgovara poslu kojim se bavite

Kakav posao radite? Odgovor na ovo pitanje pomoći će vam da shvatite koji je nakit najbolji za vas. Rad u bankama i određenim institucijama propisuje stroga pravila oblačenja. U tom slučaju morate uzeti u obzir da dijamantski nakit za posao sledi isti stil.

Umesto modernih komada birajte one koje odišu klasičnom elegancijom. Ogrlica sa dijamantskim priveskom ili par diskretnih minđuša idealni su dodatak za ovakva radna mesta.

Sa druge strane, rad u kreativnom okruženju daje potpunu slobodu odevanja. Ipak, to ne znači da treba svoj look da stilizujete gomilom nakita. Imajte na umu da u poslovnom svetu važi pravilo „manje je više“.

Previše nakita ne samo da ne deluje skladno, već može da umanji i vaš profesionalizam. Zato stručnajci savetuju da svakog dana nosite najviše dva komada nakita.

Minđuše sa dijamantima i ogrlica ili miđuše i dijamantska narukvica odličan su par sa kojim ćete pokazati savšen poslovni stil.

Kada ste u nedoumici nosite dijamantske minđuše

Ako niste sigurne koji komad dijamantskog nakita da ponesete izaberite dijamantske minđuše na klin. Svojim svedenim, a opet sofisticiranim dizajnom one su prikladne za svaki posao, jer nikada ne izlaze iz kodeksa oblačenja.

Zahvaljujući nenametljivoj formi naglasiće lice, ali neće odvlačiti pažnju kolega sa posla. Ujedno, podići će vašu garderobu na viši nivo, a celokupan profesionalni izgled učiniće boljim.

Dijamantski nakit za posao koji vas izdvaja od drugih

Dijamantski nakit uz poslovnu garderobu ima moć da vas izdvoji od drugih zaposlenih, jer pokazuje da svoj posao shvatate ozbiljno i da ga smatrate formalnom prilikom. On, takođe, na jedinstven način pomaže da unesete lični stil u poslovni svet.

Ništa bolje neće vam dati dozu posebnosti do jedan upečatljivi komad nakita. Ukoliko želite da razbijete monotoniju u poslovnoj garderobi ukombinujte dijamante sa dragim kamenjem u boji.

Kako su ruke uvek u prvom planu istaknite ih dijamantskim prstenom atraktivnog dizajna.

Ovaj mali, ali efektni komad nakita učiniće svaki radni zadatak lakšim. Za dame koje žele da unesu dašak nežnosti u radno okruženje pravi izbor je dijamantski nakit sa motivom srca, kakav nudi Chopard My Happy Hearts kolekcija, dok one koje se ne odriču glamura čak ni u poslovnom svetu tu je čuvena tenis dijamantska narukvica.

Dijamantski nakit za posao svetski poznatih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Foto: Maestro

Najnovije