Harper's Bazaar Srbija

Cartier proslavio 100-godišnjicu svoje legendarne kolekcije Trinity de Cartier

Ambasadori brenda Paul Mescal, Yara Shahidi, Jisoo, Jackson Wang i Labrinth okupili su se kako bi odali počast velikom događaju kuće novom kampanjom.

Cartier slavi 100 godina svoje legendarne kolekcije Trinity de Cartier uz pomoć nekih poznatih lica. U čast velikom događaju, kuća je napravila novu kampanju sa zvezdama u kojoj glume ambasadori brenda, Paul Mescal, Yara Shahidi, Jisoo, Jackson Wang i Labrinth, a svi oni otelotvoruju kodove asortimana: „kreativnost, raznolikost, univerzalnost“.

Ova godišnjica je „izvanredna prilika da proslavimo ljubav, sve oblike ljubavi — prijateljstvo, porodicu, vernost“, kaže Arnaud Carrez, stariji potpredsednik i direktor marketinga kompanije Cartier International, o kampanji.

Iako film kampanje tek treba zvanično da se pojavi, Cartier uveliko objavljuje tizere sa slikanja i snimanja cele stvari. U nastavku pogledajte pojedinačne snimke ambasadora, kao i Trinity favorite.

Pored kampanje, Maison je priredio i slavljeničku večeru u Parizu, pozivajući zapažene prijatelje brenda kao što su ambasadori Jisoo, Jackson Wang, Yara Shahidi i Paul Mescal, kao i Jake Gyllenhaal, Yoon Seo, Jeff Satur i Kimberley Anne Woltemas u znak sećanja na značajan događaj.

Pogledajte najvažnije trenutke večeri ovde:

Foto: Profimedia, Promo

Najnovije