Chanel Métiers d’art kolekcija odražava beskonačno preobražavanje tvida

Kampanja za kolekciju je dokaz neprekidnog dijaloga između Virginie Viard i Métiers d'Art

Chanel kolekcija Métiers d’Art za sezonu 2023/24, odiše elegancijom i neprekidnom igrom sa tvidom, koji rezonira na dubljem nivou sa ovim modnim brendom, kao simbolom večnosti i vitalnosti. Kampanja za kolekciju, koju je snimao Mikael Jansson, odaje počast 60-im godinama, britanskoj pop kulturi i jedinstvenoj energiji Mančestera.

Kampanja kombinuje eleganciju sa daškom razigranosti. Predstavljena u seriji crno-belih i kolor diptiha, prikazuje modele Lulu Tenney, Loli-Bahiu i Alaato Jazyper dok zrače savremenom i zavodljivom ženstvenošću.

Crno-bele fotografije ističu grafiku linija kolekcije – od odela i kaputa do jakni, upotpunjenih tvid kapama Maison Michela i kamelijama brenda Lemarié. Nasuprot tome, kolor fotografije ističu raznolike mogućnosti tvida: zelenu jaknu s pletenicama i detaljima od tkanine Paloma, uparenu s kultnom 11.12 torbom, lila jaknu s svilenim manžetnama, i narandžasti kaput s odgovarajućom torbom. Svaki komad odražava beskonačno preobražavanje tvid odela.

Ova kampanja je dokaz neprekidnog dijaloga između Virginie Viard i Métiers d’Art, slaveći istorijsko modno umeće, zanatske veštine i hrabru ženstvenost kuće CHANEL

Foto: Instagram, Promo

Najnovije