Harper's Bazaar Srbija

Chanel otvorio sezonski butik na Mikonosu

I to u srcu Nammos Villagea.

Na jednom od najlepših kikladskih ostrva, koje izgleda kao sa razglednice, francuska kuća Chanel otvorila je sezonski butik i to na najmagičnijem mestu – u Nammos Village-u, koje je dom mnogih luksuznih brendova. Ono što Chanel sezonski butik razlikuje od ostalih koje možete videti ovde, nalazi se unutra, u urbanom enterijeru prodavnice u kojoj je izloženo nekoliko kolekcija.

Na prvom spratu butika, okupanog suncem i mediteranskom atmosferom, izložena je Chanel Coco Beach 2023 kolekcija, savršena za dane, ali i noći kraj mora, gde vas na samom ulazu dočekuje asortiman torbi i cipela, te prefinjenih aksesoara, satova i nakita. Na drugom spratu možete videti komade iz ready-to-wear linija, kao i kapsula kolekcije među kojima su Dakar 2022/23 Metiers d’art i kolekcija Chanel fall/winter 23/24.

Ukoliko ovog leta planirate da posetite Mikonos, kako biste uživali u najlepšim peščanim plažama, najpoželjnijim ostrvskim restoranima i klubovima, ali u čarobnoj fuziji kaldrmisanih puteva, malih belih kućica sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikanim ulicama i belim kupolama, obavezno posetite i Chanelovu radnju, kako biste upotpunili svoje hedonističko iskustvo.

Bodrum & Capri 

Chanelova radnja na Mikonosu, koja će biti otvorena do 30. septembra, samo je jedna u nizu sezonskih butika francuske kuće. Ostali se nalaze u mondenskim svetskim letovalištima kao što su Saint Tropez, Capri, Marbella i Bodrum, u Evropi, a po svoje parče luksuza, dok su na odmoru, mogu otići i Amerikanci – u Hamptonsima.

Hamptons & Saint Tropez 

 Fotografije: Courtesy of Chanel 

Najnovije