Harper's Bazaar Srbija

Covid safe – Da li je ovo dodatak budućnosti?

Neobičan look Michelle Madonne sa novom… zaštitnom maskom.

Nedelja mode u Njujorku možda je bila uglavnom digitalna, ali nije nedostajalo ni modnih pista i fizičkih događaja. Mere su, naravno, bile stroge i upotreba maske bila je obavezna za prisustvovanje događajima.

Međutim, neki od gostiju pokazali su se izuzetno domišljatim i otišli korak dalje odabirom da nose … svemirsku kacigu! Da budemo precizni, specijalni prozirni respirator koji pokriva celu glavu i nudi potpunu zaštitu bez ikakvog rizika.

Ovom originalnom konstrukcijom kompanije Covidisor, koja podseća na kacige astronauta, Michelle Madonna iz Njujorka pojavila se na događaju Rebecce Minkoff, što je svakako izazvalo interesovanje medija i mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

“Da li će ovo biti budućnost mode?” neki su se pitali, a drugi komentarisali „kao da stvari već nisu dovoljno čudne“!

Michelle Madonna, međutim, suprotstavila se stilskim okolnostima i nije bila nimalo obeshrabrena da odabere baš ovaj dodatak da upotpuni svoju odeću. Setite se da je prva koja se pojavila sa astronautskim kacigom bila Lady Gaga na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada. Iako možda nije bila poseban uređaj za zaštitu od Covida-19, ta kaciga nam je rekla nešto o dodacima nove ere. 

Najnovije