Harper's Bazaar Srbija

Dior lansira podcast sa bajkama za decu

Kuća Dior objavila je svoj novi podcast – ovog puta za decu. Nazvan je Dior Tales.

Za podcast je zadužena Cordelia de Castellane, kreativna direktorka linije Baby Dior. U novom programu možete slušati dečje bajke – i stara i dobro poznata dela poput bajki Hansa Kristijana Andersena, i nove autorske priče inspirisane istorijom francuske kuće.

Prve tri epizode ​​podcasta su već dostupne za slušanje. Nazvane su „The Kingdom of Christian Dior”, “Christian and the Discovery of Magic” i “Monsieur Dior’s Incredible Journey”,

Svaka od njih posvećena je istoriji Diora i traje oko 8 minuta. Podcast je dostupan na nekoliko servisa za strimovanje odjednom.

Podsećanja radi, ovo nije prvo iskustvo u proizvodnji podcasta za kuću Dior. Prethodno su objavili 4 sezone podcasta – posvećenih feminizmu, savremenoj umetnosti, istoriji modne kuće i njenoj liniji nakita. Poslednja sezona podcasta objavljena je ovog meseca – zove se Dior Lady Art i posvećena je novoj umetničkoj saradnji u kojoj žene umetnice zamišljaju kultnu torbu Lady Dior.

Tokom podcasta, njegova voditeljka Katya Foreman razgovara sa umetnicima koji predstavljaju svoje viđenje legendarnog dodatka i kako su ga transformisale.

 foto;Dior

Najnovije