Fendi predstavlja Pre-Fall kolekciju 2020 „California Sky“

Kolaboracije postaju sve češće za velike dizajnerske kuće, a najnovija kolekcija koju obavezno morate pogledati dolazi iz modne kuće Fendi.

Za Pre-Fall 2020, italijanska dizajnerska kuća sarađivala je sa vizuelnim umetnikom sa sedištem u LA-u Joshua Vides-om na lansiranju kolekcije torbi, obuće i još mnogo toga. Italijansko majstorstvo upoznaje cool Kaliforniju u ​​ovom novom setu proizvoda, koji su lansirani 24. juna.

Novu kolekciju koja je nazvana California Sky dizajnirala je Silvia Venturini Fendi, kroz ekskluzivno partnerstvo sa Videsom. Ovo nije prvi put da brend sarađuje sa Videsom, koji je poznat u sceni savremene umetnosti po svojoj jedinstvenoj crno-beloj umetnosti. Prošlog jula, brend je lansirao ograničeno izdanje pop-up i ‘Peekaboo Bar’ u Harrods Londonu sa umetnikom. Za ovu kolekciju Venturini je radila zajedno sa Videsom, koji je svoj zaštitni znak crno-bele palete boja kombinovao sa svojim trenutno prepoznatljivim stilom, kako bi Fendijevim torbama poklonio “crtani” makeover.

Nebesko plava i svetlo ljubičasta boja dodiruju kolekciju, koja sadrži niz cool 3D efekata. Pored toga, Vides se oslanjao na svoju stručnost kako bi stvorio razigrani cvetni motiv, kao i reinterpretaciju ikoničnog Fendi FF logotipa. Iako isprva saradnja sa vizuelnim umetnikom poznatim po svom radu u sektoru industrije odeće može izgledati neobično, partnerstvo deluje izvanredno dobro. Kolekcija savršeno oživljava Fendijeve ikone s Videsovim umetničkim stavom.

Pored torbi, proizvodi kolekcije “California Sky” uključuju cipele i akseosare. Cene torbi kreću se od 750 do 5300 dolara a mogu se kupiti preko Fendi sajta, počev od 24. juna.

 

Najnovije