Harper's Bazaar Srbija

Gucci x The North Face – kamp kolekcija sa potpisom poznatih brendova

Topli kaputi sa bogatim cvetovima, jakne i prsluci u jarkim nijansama poput zelene i svetloplave boje, zvezde su nove kolekcije.

Planinski pejzaž ispunjen je zvukom „Bad Moon Rising“. Pesma rok benda 70-ih, Creedence Clearwater Revival, pozadina je video kampanje sa modelima koji poziraju i zabavljaju se u prirodi Alpa, noseći komade iz kolekcije The North Face x Gucci.

Kaputi sa bogatim cvetnim printom, jakne i prsluci u jarkim nijansama poput zelene i svetloplave boje, zvezde su nove kolekcije. I naravno, tu su i modni dodaci koji su vam neophodni za dane u prirodi: rančevi, vreće za spavanje, šatori dolaze u sličnom dizajnu i jarkim bojama.

Alessandro Michele je u svojim kolekcijama iz prošlosti koristio holivudske logotipe Disney, Paramount Pictures i Chateau Marmont. Ovog puta inspirisan je brendom koji je osnovan u Berkliju, u Kaliforniji 1966. godine. U novoj kolekciji ma nešto za svakoga, bilo da se radi o visokim potpeticama ili planinarskim cipelama na kojima je Micheleova nova interpretacija kultnog logotipa brenda The North Face.

Najnovije