Helen Mirren demonstrira kako se sa 76 nosi Dolce & Gabbana

Ako vam je trebalo malo modne hrabrosti da eksperimentišete sa bojama ovog leta, čuvena britanska glumica tu je da vas pogura u pravom smeru..

Revija Alta Mode – najprefinjenije kolekcije koja dolazi od brenda Dolce & Gabbana, održana je u subotu na Siciliji.

Alta Moda ovom prilikom proslavila je i jubilej, destogodišnjicu postojanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Na samom startu i pokretanju ove jedinstvene kolekcije, bilo je svega sto klijenata iz čitavog sveta koji su joj imali pristup. Međutim, spisak se sada proširo na 750 ljudi.

Ova jubilarna revija prikazana je na najspektakularniji način do sada, održana na istorijskom trgu pod nazivom Duomo Square, prikazivanje je započeto uz odlomak i rekonstrukciju opera Cavalliera Rusticana, koja govori o ljubavnom trouglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kona Hatcher (@konahatcher)

Dramatično i senzacinalno, bili su vodeći elementi na osnovu kojih je nastala kako kolekcija, tako i čitav koncept revije.

Ove emocije u vidu odabira odevnih komada ispratile su i zvanice, a pogotovo poznata lica iz sveta filma.

Jedna od onih koja se najviše istakla, definitivno je holivudska zvezda britanskog porekla, jedinstvena Helen Mirren koja nas već izvesno vreme oduševljava svojim modnim izborima na svečanim prilikama.

Ovoga puta demonstrirala nam je kako su svi strahovi o multi-kolorističnim komadima potpuno neopravdani i da mogu izgledati izuzetno dobro ukoliko je sve ostalo naravno podređeno minimalizmu (aksesoari, kosa, šminka).

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije