Harper's Bazaar Srbija

H&M i Rokh proslavili najnoviju kolaboraciju u Londonu

U društvu (engleskih) zvezda.

H &M i Rokh okupili su sinoć u Londonu kul ekipu iz modne industrije, sa kojom su proslavili svoju novu saradnju. Awkwafina, Irina Shayk, Letitia Wright, Olivia Cooke i Jonathan Bailey su samo neka od poznatih imena koja su učestvovala na događaju, noseći komade iz nadolazeće Rokh H&M kolekcije, stilizovane na način koji ističe njihov lični stil.

Veče u londonskom Haymarketu je započelo intimnim nastupom članova Kraljevske filharmonije, inspirisanim Hwangovom ljubavlju prema filmskoj muzici, dok su gosti uživali u imersivnoj instalaciji inovativnog scenografa Jabeza Bartletta.

Rokh je poznat po svojim specifičnim interpretacijama klasičnih arhetipova garderobe, što ga čini jednim od najuzbudljivijih mladih brendova u modi pod kreativnim direktorom Rokom Hwangom. Rokh H&M kolekcija obuhvata žensku i mušku odeću, kao i modne dodatke, i biće dostupna za kupovinu od 18. aprila na internet stranici hm.com.

“Rokh simbolizuje individualnost, tako da je bilo fantastično videti toliko jedinstvenih talenata iz sveta muzike, umetnosti i dizajna koji su doprineli ovom sjajnom događaju u čast Rokh H&M kolekcije. Učinilo me je srećnim videti ljude kako nose komade iz kolekcije na svoj način,” kaže Rok Hwang, kreativni direktor brenda Rokh. “Rok Hwang ima pametan, kreativan pristup modi, tako da je bilo prikladno da se njegova Rokh H&M saradnja predstavi tokom ovog imerzivnog večernjeg događaja koji je kombinovao savremenu modu, klasičnu muziku i inventivnu instalaciju,” kaže Ann-Sofie Johansson, direktorka dizajna ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Fotografije sa zabave pogledajte u galeriji.

Foto: Promo

Najnovije